Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Aed ja kokakunst
 
Kartulivorst
 
1 kg kartuleid, 400 g läbikasvanud sealiha, 100 g mugulsibulaid, pipart, soola, majoraani, tilli, seasoolikaid
 
Valmistamine
Koori ja tükelda kartulid. Haki sibul. Lõika liha väikesteks kuubikuteks, prae koos sibulatega, maitsesta. Sega toore kartuli kuubikutega. Täida seasoolikad lehtri abil. Soolikaid ei tohi kõvasti segu täis tampida, jäta mõõdukalt pehmeks. Keeda täidetud vorstid soola ja tilliga maitsestatud vees poolpehmeks (umbes 10-15 minutit).
NB! Vesi ei tohi kõvasti keeda, vaid õrnalt, sest muidu keevad soolikad lõhki. Jahtunud vorstid küpseta ahjus 220 °C juures kuldpruuniks.
Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
ansambel
Lingid

VÄETISEREGISTER
LINNUPELETUSPALL
TAIMEKAITSE-VAHENDID 2016
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
VIINAMARJAD
TOALILLED
KOMPOST
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
KÖÖGIVILJAD
TOMAT KASVUHOONES
EESTI KARTULISORDID
TAIMEHAIGUSED
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
TAIMEVAHETUS
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.