Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Aed ja kokakunst
 
Marineeritud kurgi- ja tomatilõigud
 
kurke, tomateid, küüslauku, seemnetega tilliõisikuid ja -varsi, mädarõigast
Marinaad: 1 l vett, 2 spl jämedat soola, 2 spl suhkrut, 2 spl 30%äädikat, pipart, loorberi, nelki
 
Valmistamine
Lõika 2 cm paksused kurgi- ja tomativiilud. Lao need vaheldumisi purkidesse. Lisa igasse purki tilli ning küüslaugu- ja mädarõikatükke.
Marinaad keeda loetletud koostisosadest. Vala kuumalt purkidesse tomati- ja kurgilõikude peale. 1-liitriseid purke kuumuta kuumaveenõus 80 °C juures 15 minutit lahtiste kaantega. Tõsta välja, kaaneta.
Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
ansambel
Lingid

VÄETISEREGISTER
LINNUPELETUSPALL
TAIMEKAITSE-VAHENDID 2016
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
VIINAMARJAD
TOALILLED
KOMPOST
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
KÖÖGIVILJAD
TOMAT KASVUHOONES
EESTI KARTULISORDID
TAIMEHAIGUSED
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
TAIMEVAHETUS
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.