Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Aed ja kokakunst
 
Marineeritud kurgi- ja tomatilõigud
 
kurke, tomateid, küüslauku, seemnetega tilliõisikuid ja -varsi, mädarõigast
Marinaad: 1 l vett, 2 spl jämedat soola, 2 spl suhkrut, 2 spl 30%äädikat, pipart, loorberi, nelki
 
Valmistamine
Lõika 2 cm paksused kurgi- ja tomativiilud. Lao need vaheldumisi purkidesse. Lisa igasse purki tilli ning küüslaugu- ja mädarõikatükke.
Marinaad keeda loetletud koostisosadest. Vala kuumalt purkidesse tomati- ja kurgilõikude peale. 1-liitriseid purke kuumuta kuumaveenõus 80 °C juures 15 minutit lahtiste kaantega. Tõsta välja, kaaneta.

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.