Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Aed ja kokakunst
 
Maksapasteet
 
500 g seamaksa, 200 g sealiha, 50 g suitsuliha, 1 mugulsibul, 2 porgandit, 200 g vett, 100 g võid, pipart, soola, muskaati
 
Valmistamine
Tükelda maks väiksemateks tükkideks. Viiluta liha ja suitsuliha. Sibul ja porgand tükelda suuremateks tükkideks. Pruunista lihad koos sibulaga kergelt. Hauta, kuni kõik on pehme. Aja kõik läbi hakklihamasina. Jahuta. Pane segu köögikombaini. Lisa toasoe või, maitseained ja vahusta. Valmis pasteet aseta vormidesse.
Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
ansambel
Lingid

VÄETISEREGISTER
LINNUPELETUSPALL
TAIMEKAITSE-VAHENDID 2016
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
VIINAMARJAD
TOALILLED
KOMPOST
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
KÖÖGIVILJAD
TOMAT KASVUHOONES
EESTI KARTULISORDID
TAIMEHAIGUSED
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
TAIMEVAHETUS
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.