Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Aed ja kokakunst
 
Mulgipuder
 
1 kg kartuleid, 1 l vett, ¾ klaasi odratangu, 200 g sea-suitsuliha, mugulsibul, soola
 
Valmistamine
Pese ja leota tangud. Koori kartulid ja tükelda suuremateks kuubikuteks. Pane kartulikuubikud veega keema, peale kalla leotatud tangud. Keeda tasasel tulel, kuni toiduained on pehmed. Tambi kartulid pudrunuiaga ja klopi ühtlaseks pudruks. Lõika sealiha kuubikuteks, prae hakitud sibulaga. Praetud sibula ja suitsuliha kuubikud lisa pudru hulka. Maitsesta.
Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
ansambel
Lingid

VÄETISEREGISTER
LINNUPELETUSPALL
TAIMEKAITSE-VAHENDID 2016
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
VIINAMARJAD
TOALILLED
KOMPOST
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
KÖÖGIVILJAD
TOMAT KASVUHOONES
EESTI KARTULISORDID
TAIMEHAIGUSED
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
TAIMEVAHETUS
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.