Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Aed ja kokakunst
 
Mulgi kapsad
 
1 kg hapukapsast, 500 g läbikasvanud sealiha, 50 g suitsuliha, 100 g kruupe, vett, 1 mugulsibul, soola, suhkrut
 
Valmistamine
Lõika liha suuremateks tükkideks, prae need koos sibulaga kergelt pruuniks. Sega liha potti kapsaste hulka. Kõige peale pane pestud kruubid. Vala vesi peale, nii et ka kruubid oleks kaetud. Hauta tasasel tulel, kuni kõik on pehme. Siis sega ja maitsesta lõplikult.
Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
ansambel
Lingid

VÄETISEREGISTER
LINNUPELETUSPALL
TAIMEKAITSE-VAHENDID 2016
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
VIINAMARJAD
TOALILLED
KOMPOST
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
KÖÖGIVILJAD
TOMAT KASVUHOONES
EESTI KARTULISORDID
TAIMEHAIGUSED
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
TAIMEVAHETUS
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.