Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Aed ja kokakunst
 
Sült
 
1 kg sealiha (seapea+seajalad+seakoot), 1 kg kondist vasikaliha, 1 suitsukana koib, 4 l vett, 1 porgand, 1 mugulsibul, 8 tera pipart, 6 tera vürtsi, 1 loorberileht, soola
 
Valmistamine
Pane liha külma vette, kuumuta keema ja vala vesi ära. Pane uuesti liha külma veega keema. Kuumuta kiiresti keema, riisu vaht, maitsesta soolaga. Seejärel keeda hästi tasasel tulel 3 tundi. Lisa tükeldatud sibul ja porgand ning keeda, kuni liha on pehme. Enne keetmise lõppu lisa pipar, vürts ja loorberileht. Tõsta liha jahtuma, kurna vedelik. Kui liha on jahtunud, tükelda ja pane uuesti süldivedeliku sisse, kuumuta korraks keema. Lase süldil pisut jahtuda. Niisuta süldivormid külma veega. Aseta kaunistuseks vormi põhjale väike roheline peterselli ja tillioksake, lillekujuliseks lõigatud keedetud porgandi viil, keedumunaratas. Tõsta sült ettevaatlikult vormidesse ning lase jahedas tarduda.
Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
ansambel
Lingid

VÄETISEREGISTER
LINNUPELETUSPALL
TAIMEKAITSE-VAHENDID 2016
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
VIINAMARJAD
TOALILLED
KOMPOST
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
KÖÖGIVILJAD
TOMAT KASVUHOONES
EESTI KARTULISORDID
TAIMEHAIGUSED
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
TAIMEVAHETUS
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.