Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Aed ja kokakunst
 
Porgandi-sidrunimarmelaad
 
1 kg porgandeid, 4 sidrunit, 2 kg moosisuhkrut, 4 kl vett
 
Valmistamine
Riivi puhastatud porgandid köögikombainis. Riivi sidrunikoor porgandi hulka, vala segule ka sidrunist välja pressitud mahl. Lisa vesi ja keeda, kuni porgandid on pehmed. Seejärel lisa segule moosisuhkur. Keeda aeglasel tulel ja riisu hoolikalt vaht. Tõsta purkidesse, kaaneta.
Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
ansambel
Lingid

VÄETISEREGISTER
LINNUPELETUSPALL
TAIMEKAITSE-VAHENDID 2016
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
VIINAMARJAD
TOALILLED
KOMPOST
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
KÖÖGIVILJAD
TOMAT KASVUHOONES
EESTI KARTULISORDID
TAIMEHAIGUSED
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
TAIMEVAHETUS
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.