Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Aed ja kokakunst
 
Köögiviljad keedetud sealihaga
 
kapsapea, kaalikas, porgandeid, kartuleid, vett keetmiseks, sealiha, mugulsibul, soola
 
Valmistamine
Pane liha keema, eemalda vaht ja keeda liha poolpehmeks. Maitsesta soolaga. Lisa paksudeks viiludeks lõigatud kaalikas, keeda see poolpehmeks. Lisa suured porgandilõigud, kapsasektorid, mugulsibulatükid. Keeda need samuti poolpehmeks ja siis lisa kartulid. Keeda kõik pehmeks. Lõika liha paksudeks viiludeks. Hoia köögiviljad laualeandmiseni keeduvedelikus. Siis kurna vedelik, puista peale maitserohelist, kasuta seda kastmena.
Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
ansambel
Lingid

VÄETISEREGISTER
LINNUPELETUSPALL
TAIMEKAITSE-VAHENDID 2016
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
VIINAMARJAD
TOALILLED
KOMPOST
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
KÖÖGIVILJAD
TOMAT KASVUHOONES
EESTI KARTULISORDID
TAIMEHAIGUSED
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
TAIMEVAHETUS
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.