Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Aed ja kokakunst
 
Ahjus küpsetatud õunad
 
õunu
hakitud metsapähkleid
rosinaid
mett või kaneeli-suhkrusegu
 
Valmistamine
Pese õunad, eemalda tervetel õuntel südamikud, jättes õiepoolse otsa kinni. Täida õunasüdamikuauk hakitud pähklite, rosinate ja mee seguga. Kui mett pole käepärast, siis kasuta kaneeli-suhkrusegu. Küpseta täidetud õunu 200 °C juures umbes 10 minutit.
Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
ansambel
Lingid

VÄETISEREGISTER
LINNUPELETUSPALL
TAIMEKAITSE-VAHENDID 2016
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
VIINAMARJAD
TOALILLED
KOMPOST
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
KÖÖGIVILJAD
TOMAT KASVUHOONES
EESTI KARTULISORDID
TAIMEHAIGUSED
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
TAIMEVAHETUS
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.