Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Aed ja kokakunst
 
Õunasupp
 
400 g õunu, 1 l vett, 100 g suhkrut, 2 spl kartulitärklist, 4 tera nelki, natuke kaneelikoort, vahukoort
 
Valmistamine
Pese õunad, koori, viiluta. Pane õunalõigud koos suhkru ja maitseainetega keema. Keeda pehmeks. Sega kartulijahu 1/2 klaasi külma veega, vala ühtlase joana segades see õunasupivedelikule. Lase keema tõusta. Pane jahtuma. Tõsta taldrikusse õunasupile 1-2 spl vahukoort.
Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
ansambel
Lingid

VÄETISEREGISTER
LINNUPELETUSPALL
TAIMEKAITSE-VAHENDID 2016
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
VIINAMARJAD
TOALILLED
KOMPOST
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
KÖÖGIVILJAD
TOMAT KASVUHOONES
EESTI KARTULISORDID
TAIMEHAIGUSED
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
TAIMEVAHETUS
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.