Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Aed ja kokakunst
 
Köögiviljasalat
 
2 kg kapsast, 500 g tomateid, 500 g sibulaid, 500 g kurke, 500 g porgandeid, 200 g toiduõli, 100 g soola, 50 g 30 % äädikat
 
Valmistamine
Haki kapsas, sega soolaga, hoia 2 tundi, siis hauta pehmeks. Keeda koorega porgandid poolpehmeks, koori need ja riivi jämeda riiviga. Lõika sibulad viiludeks ja kupata natuke. Lõika kurgid ribadeks. Sega kõik ained. Tõsta purkidesse ja kuumuta koos purkidega veenõus 80° juures 20 minutit.
Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
ansambel
Lingid

VÄETISEREGISTER
LINNUPELETUSPALL
TAIMEKAITSE-VAHENDID 2016
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
VIINAMARJAD
TOALILLED
KOMPOST
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
KÖÖGIVILJAD
TOMAT KASVUHOONES
EESTI KARTULISORDID
TAIMEHAIGUSED
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
TAIMEVAHETUS
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.