Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Aed ja kokakunst
 
Köögiviljasalat
 
2 kg kapsast, 500 g tomateid, 500 g sibulaid, 500 g kurke, 500 g porgandeid, 200 g toiduõli, 100 g soola, 50 g 30 % äädikat
 
Valmistamine
Haki kapsas, sega soolaga, hoia 2 tundi, siis hauta pehmeks. Keeda koorega porgandid poolpehmeks, koori need ja riivi jämeda riiviga. Lõika sibulad viiludeks ja kupata natuke. Lõika kurgid ribadeks. Sega kõik ained. Tõsta purkidesse ja kuumuta koos purkidega veenõus 80° juures 20 minutit.

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.