Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Aed ja kokakunst
 
Tomati-sibulasalat
 
1 kg tomateid, 1/2 kg sibulaid, 1/2 kl suhkrut, 3 tl soola, 1 tl pipart, 2 spl 30% äädikat, nelki
 
Valmistamine
Koori tomatid ja lõika sektoriteks. Haki sibul. Pane tomatitükid ja hakitud sibul vähese veega keema. Keeda 15 minutit, samal ajal riisu vaht. Seejärel lisa pipar, suhkur, sool, nelk ja äädikas. Keeda veel 2 minutit, pane kuumalt purkidesse ja kaaneta.
Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
ansambel
Lingid

VÄETISEREGISTER
LINNUPELETUSPALL
TAIMEKAITSE-VAHENDID 2016
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
VIINAMARJAD
TOALILLED
KOMPOST
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
KÖÖGIVILJAD
TOMAT KASVUHOONES
EESTI KARTULISORDID
TAIMEHAIGUSED
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
TAIMEVAHETUS
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.