Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Aed ja kokakunst
 
Supialus (hoidis)
 
2 kg punapeete, 1 kg porgandeid, 3 kg kapsast, 300 g õli, 500 g sibulaid, 300 g paprikaid, 3 kg tomateid, 100 g soola, 200 g suhkrut, 2 suurt küüslaugu sibulat, 20 tera pipart, 7 spl äädikat, maitserohelist (till, petersell, seller, porrulauk)
 
Valmistamine
Võta suur emailpott. Vala õli potti, pane see tulele ja alusta köögivilja tükeldamist ning potti lisamist. Alusta peetidest, siis tükelda porgandid, kapsas, sibulad, paprikad, tomatid. Lisa tükeldamise järjekorras potti hauduma. Kuni järgmised juurviljad tükeldatud saad, on eelmised potis parajalt pehmed. Siis lisa sool, suhkur, tükeldatud küüslauk, äädikas ja maitseroheline. Tõsta kuumalt purkidesse ja kaaneta. Talvel lisa purgitäiele supialusele puljong, kuubistatud kartulid, viiner (hakkliha), mõni lusikatäis hapukoort ja maitsev supp on 30 minutiga valmis.
Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
ansambel
Lingid

VÄETISEREGISTER
LINNUPELETUSPALL
TAIMEKAITSE-VAHENDID 2016
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
VIINAMARJAD
TOALILLED
KOMPOST
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
KÖÖGIVILJAD
TOMAT KASVUHOONES
EESTI KARTULISORDID
TAIMEHAIGUSED
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
TAIMEVAHETUS
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.