Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Aed ja kokakunst
 
Vanaema juurviljahoidis
 
3kg kapsast, 1kg porgandeid, 1kg punaseid peete, 1 kg kurke, 1 kg tomateid, 1 kg sibulaid, 1/2 l toiduõli, 200 g suhkrut, 4-6 spl. soola, 4-5 loorberilehte, 4 spl äädikat, 20 pipratera, tilli, peterselli
 
Valmistamine
Riivi porgand ja peet, tükelda kapsas. Lõika tomat, kurk, sibul tükkideks. Võta suur 15 liitrine pott, aja õli keema, pane sinna riivitud peet ja porgand, hauta 10 minutit. Lisa tükeldatud kapsas, sool, pipar, suhkur, loorber ning hauta 20 minutit. Lisa tomat, kurk, sibul ning keeda veel 20 minutit. Lõpuks lisa äädikas ja maitseroheline ning lase 2-3 minutit keeda. Tõsta kuumalt purkidesse ja kaaneta. Talvel piisab vaid puljongikuubiku, mõne kartuli, viineri ja mõne supilusikatäie hapukoore lisamisest: maitsev supp on väikese ajakuluga valmis.
Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
ansambel
Lingid

VÄETISEREGISTER
LINNUPELETUSPALL
TAIMEKAITSE-VAHENDID 2016
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
VIINAMARJAD
TOALILLED
KOMPOST
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
KÖÖGIVILJAD
TOMAT KASVUHOONES
EESTI KARTULISORDID
TAIMEHAIGUSED
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
TAIMEVAHETUS
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.