Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Aed ja kokakunst
 
Lõhesupp juurviljadega
 
1 lõhe supikogu, 1/2 klaasi riisi, 1 l vett, 2 porgandit, 6 kartulit, 1 porrulauk, maitserohelist, pipart, soola, loorberileht
 
Valmistamine
Pane lõhe supikogu potti külma veega keema. Eemalda vaht. Keeda tasasel tulel 5 minutit. Tõsta kalatükid välja. Kurna leem ja vala tagasi puhtaks pestud potti. Keeda riis eraldi anumas pehmeks. Hauta rõngasteks lõigatud porrulauk pannil õli sees pehmeks. Vala hautatud porrulauk kalaleeme sisse. Lisa sellele porgandiseibid ja kartulikuubikud ning pool teeklaasi keedetud riisi. Keeda, kuni juurvili on pehme. Lisa ka valmis keedetud ja luudest puhastatud lõhetükid. Lisa maitseroheline.
Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
ansambel
Lingid

VÄETISEREGISTER
LINNUPELETUSPALL
TAIMEKAITSE-VAHENDID 2016
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
VIINAMARJAD
TOALILLED
KOMPOST
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
KÖÖGIVILJAD
TOMAT KASVUHOONES
EESTI KARTULISORDID
TAIMEHAIGUSED
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
TAIMEVAHETUS
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.