Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Aed ja kokakunst
 
Fooliumis küpsetatud lõhe
 
Lõhetükke
meresoola
sidrunipipart
kalamaitseainet
värsket tilli
sibulat
 
Valmistamine
Puista lõhetükile meresoola ja lase 10 minutit seista. Siis eemalda sulamata sool. Võta foolium, pane lõhetükk sellele. Puista peale värsket tilli, sibulat, sidrunipipart, kalamaitseainet. Tõsta peale teelusikasuurune võitükk. Keera fooliumi ääred üles kokku, nii et küpsemisel tekkiv kaste välja ei voolaks. Küpseta 200 °C juures umbes 45 minutit. Lisandiks on värsked kartulid.
Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
ansambel
Lingid

VÄETISEREGISTER
LINNUPELETUSPALL
TAIMEKAITSE-VAHENDID 2016
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
VIINAMARJAD
TOALILLED
KOMPOST
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
KÖÖGIVILJAD
TOMAT KASVUHOONES
EESTI KARTULISORDID
TAIMEHAIGUSED
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
TAIMEVAHETUS
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.