Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Aed ja kokakunst
 
Rabarberikook
 
4 rabarberivart, 1 muna, 85 g suhkrut, 100 ml hapukoort, 130 g nisujahu, 2 tl küpsetuspulbrit, 65 g fariinsuhkrut, 3 spl võid, kaneeli
 
Valmistamine
Sulata potis või, fariinsuhkur, kaneel ja lisa rabarber. Sega ja hauta väikesel kuumusel umbes viis minutit. Vala segu küpsetuspaberiga vooderdatud koogivormi. Nüüd vahusta munad ja suhkur. Lisa vahustatud munale hapukoor ning küpsetuspulbriga segatud jahu. Vala valmis taigen koogivormi rabarberisegu peale. Küpseta umbes 20 minutit 200 °C juures.
Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
ansambel
Lingid

VÄETISEREGISTER
LINNUPELETUSPALL
TAIMEKAITSE-VAHENDID 2016
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
VIINAMARJAD
TOALILLED
KOMPOST
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
KÖÖGIVILJAD
TOMAT KASVUHOONES
EESTI KARTULISORDID
TAIMEHAIGUSED
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
TAIMEVAHETUS
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.