Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Aed ja kokakunst
 
Aedviljavorm
 
500 g keedetud porgandeid, peete, aedube, herneid, kapsast vm
4 keedetud kartulit
1 sibul
2 spl võid
2 muna
1 klaas 10% koort
soola, maitsetaimi
 
Valmistamine
Toidu võib teha üht või mitut liiki aedviljadest. Need pannakse kuumakindlasse võitatud vormi kihiti viiludeks lõigatud kartulite ja võis praetud rõngasteks lõigatud sibulaga.
Munad klopi lahti, sega10% koorega, maitsesta, soovi korral lisa ketšupit.
Munasegu vala aedviljadele, peale pane võitükikesi, maitserohelist.
Küpseta180 C kuumuses, kuni toit on läbi hüübinud ja helepruun.
Lisandiks salat, praetud lihalõigud.
Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
ansambel
Lingid

VÄETISEREGISTER
LINNUPELETUSPALL
TAIMEKAITSE-VAHENDID 2016
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
VIINAMARJAD
TOALILLED
KOMPOST
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
KÖÖGIVILJAD
TOMAT KASVUHOONES
EESTI KARTULISORDID
TAIMEHAIGUSED
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
TAIMEVAHETUS
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.