Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Aed ja kokakunst
 
Kapsarullid
 
8 kapsalehte, 300 g hakkliha, 50 g sibulat, 1 muna, toiduõli, soola, peenikest pipart, puljongit või vett, maitserohelist
 
Valmistamine
Lõika kapsalehtede rootsud õhukeseks. Pane kapsalehed 3 minutiks soolaga maitsestatud vette või puljongisse keema. Seejärel tõsta need ettevaatlikult taldrikule jahtuma. Hakklihale lisa tükeldatud ja klaasjaks praetud sibul. Sega hulka pipar, sool, muna. Sõtku taigen. Aseta jahtunud kapsalehele 1-2 spl hakklihamassi ja keera rulli. Aseta kapsarullid õlisele pannile kergelt praadima. Seejärel kalla rullidele soolaga maitsestatud vesi või puljong ning keeda umbes 30 min. Lisa maitseained ja maitseroheline.
Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
ansambel
Lingid

VÄETISEREGISTER
LINNUPELETUSPALL
TAIMEKAITSE-VAHENDID 2016
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
VIINAMARJAD
TOALILLED
KOMPOST
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
KÖÖGIVILJAD
TOMAT KASVUHOONES
EESTI KARTULISORDID
TAIMEHAIGUSED
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
TAIMEVAHETUS
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.