Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Aed ja kokakunst
 
Hautatud porgandid
 
10 keskmist porgandit, 1 sibul, 2-3 sl toiduõli, 1/2 kl vett, rõõska koort, soola, peent pipart
 
Valmistamine
Lõika porgandid seibideks. Koori ja tükelda sibul. Vala pannile õli ning kalla porgandid ja sibulad peale. Kuumuta, kuni sibul saab ilusa kuldse jume. Lisa vesi, sool ja pipar ning hauta kaane all pehmeks. Enne lõplikku valmimist lisa hautisele rõõsk koor. Kes soovib paksemat hautist, see lisab 2-3 tl jahu segatult 1/2 kl külma piimaga. Keeda kõik uuesti läbi.
Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
ansambel
Lingid

VÄETISEREGISTER
LINNUPELETUSPALL
TAIMEKAITSE-VAHENDID 2016
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
VIINAMARJAD
TOALILLED
KOMPOST
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
KÖÖGIVILJAD
TOMAT KASVUHOONES
EESTI KARTULISORDID
TAIMEHAIGUSED
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
TAIMEVAHETUS
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.