Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Aed ja kokakunst
 
Hautatud aedviljad suitsuribiga
 
500 g suitsuribi
4 kl vett
300 g peakapsast
3 porgandit
1 väiksem naeris
6 kartulit
1 suur sibul
2 spl toiduõli
soola, pipart, loorberit, maitserohelist
 
Valmistamine
Pane ribi veega keema, riisu vaht ja keeda umbes üks tund. Hauta pannil (õlis) tükeldatud porgandid ja sibul ning lisa segu potti lihale. Tükelda kapsas, naeris, kartulid ja lisa samuti lihale. 15 min enne valmimist lisa pipar ja loorberileht. Keeda, kuni liha ja aedviljad on pehmed. Puista peale maitserohelist.
Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
ansambel
Lingid

VÄETISEREGISTER
LINNUPELETUSPALL
TAIMEKAITSE-VAHENDID 2016
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
VIINAMARJAD
TOALILLED
KOMPOST
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
KÖÖGIVILJAD
TOMAT KASVUHOONES
EESTI KARTULISORDID
TAIMEHAIGUSED
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
TAIMEVAHETUS
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.