Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Aed ja kokakunst
 
Ühepajatoit broileriga
 
1 väiksem broiler, 4 porgandit, 1 kg kapsast, 1 väiksem naeris, 1 kl herneid, 1 porrulauk, 6 kartulit, 1 sibul, praadimiseks õli, 1/2 kl rõõska koort, soola, pipart, 1 loorberileht, rohelist sibulat, tilli
 
Valmistamine
Tükelda broiler, pruunista kergelt pannil õlis sibulaga. Pane potti, lisa vesi ning sool ja keeda umbes 1 tund. Lisa tükeldatud aedviljad ja kartulid ja keeda seni, kuni aedvili peaaegu pehme. Lisa rõõsk koor ja lase keema tõusta. Puista valmis toidule peale maitseroheline.
Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
ansambel
Lingid

VÄETISEREGISTER
LINNUPELETUSPALL
TAIMEKAITSE-VAHENDID 2016
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
VIINAMARJAD
TOALILLED
KOMPOST
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
KÖÖGIVILJAD
TOMAT KASVUHOONES
EESTI KARTULISORDID
TAIMEHAIGUSED
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
TAIMEVAHETUS
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.