Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Aed ja kokakunst
 
Porgandikeeks
 
5 muna
½ klaasi piima
1 klaas suhkrut
natuke soola
250 g sulatatud margariini
3 klaasi jämedama riiviga riivitud värsket porgandit
2,5 klaasi jahu
2 tl küpsetuspulbrit
vanilliini, kaneeli, riivitud apelsinikoort
 
Valmistamine
Võta lahtikäiv tordivorm, vooderda see küpsetuspaberiga .
Võta suurem kauss. Vahusta munad suhkruga, lisa järjest kõik teised loetelus olevad ained, sega hoolega ja vala vooderdatud tordivormi.
Küpseta madalal temperatuuril (150- 180) 1 tund.
Proovi puutikuga küpsust, kui puutikk jääb puhtaks, siis kook küps.
Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
ansambel
Lingid

VÄETISEREGISTER
LINNUPELETUSPALL
TAIMEKAITSE-VAHENDID 2016
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
VIINAMARJAD
TOALILLED
KOMPOST
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
KÖÖGIVILJAD
TOMAT KASVUHOONES
EESTI KARTULISORDID
TAIMEHAIGUSED
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
TAIMEVAHETUS
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.