Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Aed ja kokakunst
 
Porgandikeeks
 
5 muna
½ klaasi piima
1 klaas suhkrut
natuke soola
250 g sulatatud margariini
3 klaasi jämedama riiviga riivitud värsket porgandit
2,5 klaasi jahu
2 tl küpsetuspulbrit
vanilliini, kaneeli, riivitud apelsinikoort
 
Valmistamine
Võta lahtikäiv tordivorm, vooderda see küpsetuspaberiga .
Võta suurem kauss. Vahusta munad suhkruga, lisa järjest kõik teised loetelus olevad ained, sega hoolega ja vala vooderdatud tordivormi.
Küpseta madalal temperatuuril (150- 180) 1 tund.
Proovi puutikuga küpsust, kui puutikk jääb puhtaks, siis kook küps.

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.