Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Aed ja kokakunst
 
Küüslaugukartulid
 
1kg kooritud kartuleid,
5 küüsaluguküünt,
200 g küüslaugumaitselist toorjuustu,
2 dl rõõska koort,
soola, musta pipart, võitükikesi, riivsaia
 
Valmistamine
Lõika kartulid viiludeks, leota neid 10 minutit külmas vees.
Kuivata kartuliviilud köögipaberiga.
Sulata rasv ahjuvormis ja lase veidi pruunistuda.
Laota kartuliviilud ahjuvormi ning maitsesta soola ja pipraga.
Pane vorm 200 kraadisesse ahju, küpseta 20 minutit, keera vahepeal kartuleid.
Võta pann ahjust välja, purusta küüslauguküüned kartuliviiludele.
Vala peale ka rõõsa koorega segatud küüslaugumaitseline toorjuust.
Pane peale paar võitükki, puista õhuke kiht riivsaia.
Aseta uuesti ahju ja küpseta veel 40 minutit.
Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
ansambel
Lingid

VÄETISEREGISTER
LINNUPELETUSPALL
TAIMEKAITSE-VAHENDID 2016
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
VIINAMARJAD
TOALILLED
KOMPOST
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
KÖÖGIVILJAD
TOMAT KASVUHOONES
EESTI KARTULISORDID
TAIMEHAIGUSED
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
TAIMEVAHETUS
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.