Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Aed ja kokakunst
 
Õunalõikudega pisarakook
 
Taigen:
200 g margariini
1 kl suhkrut
8 munakollast
½ tl soodat
2 kl jahu

Täidis:
õunu, kaneeli

Kate:
8 munavalget
1 kl suhkrut
 
Valmistamine
1. Sega taigen ja pane plaadile küpsema.
2. Veidi küpsenud taignale pane peale õunatükid. Küpseta koos õunatükkidega ka natuke aega.
3. Vahusta munavalged suhkruga kõvaks vahuks ja vala koogile.

Küpseta kuni munavalge muutub kollakaspruuniks.
Jahtudes ilmuvad koogile suhkrust pisarad.
Kooki ei tohi pealt katta ja ei tohi olla tuuletõmmet!
Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
ansambel
Lingid

VÄETISEREGISTER
LINNUPELETUSPALL
TAIMEKAITSE-VAHENDID 2016
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
VIINAMARJAD
TOALILLED
KOMPOST
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
KÖÖGIVILJAD
TOMAT KASVUHOONES
EESTI KARTULISORDID
TAIMEHAIGUSED
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
TAIMEVAHETUS
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.