Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Aed ja kokakunst
 
Õunapommid (muretaignast)
 
Taigen:
200 g võid
2 klaasi jahu
1/2 klaasi suhkrut
1 muna
natuke soola

Täidiseks:
umbes 12 väikest õuna
pähklipuru, mandlipuru, kaneel, suhkur
 
Valmistamine
1. Rulli taigen õhukeseks ja lõika neljakandilised tükid
2 Aseta igale tükile kooritud ja väljalõigatud südamikuga õun
3. Tõsta taigna servad õuna ümber kokku, pintselda munaga, puista peale pähkli- ja mandlipuru, kaneeli
Küpseta 200 C juures umbes 20 minutit helekollaseks
Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
ansambel
Lingid

VÄETISEREGISTER
LINNUPELETUSPALL
TAIMEKAITSE-VAHENDID 2016
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
VIINAMARJAD
TOALILLED
KOMPOST
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
KÖÖGIVILJAD
TOMAT KASVUHOONES
EESTI KARTULISORDID
TAIMEHAIGUSED
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
TAIMEVAHETUS
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.