Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Aed ja kokakunst
 
Köögiviljasalat
 
2 kg porgandeid
1 kg sibulaid
4 kg valget peakapsast
1,5 kg paprikat
200 gr soola
120 gr 30% äädikat
900 gr toiduõli
umbes 20 tera pipart, vürtsi, 20 nelki
 
Valmistamine
1. Kapsas peenestada, segada soolaga ja hoida 1 tund.
2. Lisada õlis hautatud hakitud sibulad, jämedalt riivitud porgandid, peenestatud paprika ja maitseained ning keeta.
3. Keemise lõpul lisada äädikas.
Panna purkidesse ja 80 C juures kuumutada 20 min. koos purkidega. Kaanetada õhukindlalt.
Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
ansambel
Lingid

VÄETISEREGISTER
LINNUPELETUSPALL
TAIMEKAITSE-VAHENDID 2016
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
VIINAMARJAD
TOALILLED
KOMPOST
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
KÖÖGIVILJAD
TOMAT KASVUHOONES
EESTI KARTULISORDID
TAIMEHAIGUSED
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
TAIMEVAHETUS
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.