Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Aed ja kokakunst
 
Kirsimaitseline arooniasiirup
 

6 liitrit aroonia mahla
4,8 kg suhkrut
10 ebaküdooniat
kirsilehti


Ebaküdoonia asendab edukalt sidrunhapet ja annab parema maitse. Enne lisamist eemaldada seemned
 
Valmistamine

1. Võta pool emailämbrit kirsilehti, vala peale kuum arooniamahl
2. Pane ämbrile kaas peale ja lase segul 12 tundi seista
3. Kurna mahl
4. Pane kurnatud mahl keema, lisa suhkur, seemnetest puhastatud ja tükeldatud ebaküdooniad
5. Riisu keemisel tekkiv vaht
6. Kui vahtu enam ei tule, siis tõsta siirup purkidesse ja kaaneta õhukindlalt
Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
ansambel
Lingid

VÄETISEREGISTER
LINNUPELETUSPALL
TAIMEKAITSE-VAHENDID 2016
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
VIINAMARJAD
TOALILLED
KOMPOST
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
KÖÖGIVILJAD
TOMAT KASVUHOONES
EESTI KARTULISORDID
TAIMEHAIGUSED
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
TAIMEVAHETUS
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.