Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Aed ja kokakunst
 
Tomati-sibulasalat
 

 

1 kg tomateid

300 g sibulaid

2 tl soola

2 tl suhkrut

2 sl 30% äädikat

6 tera pipart

0,5 tl jahvatatud musta pipart

4 nelki

4 tera vürtsi

muskaati

 

 
Valmistamine
  1. Koori tulisesse vette kastetud tomatitelt nahad
  2. Tükelda tomatid, koori ja viiluta sibulad
  3. Keeda tükeldatud tomateid 10 minutit, lisa maitseained ja sibularattad ja keeda veel 10 minutit
  4. Lisa äädikas, kuumuta veel 5 minutit
  5. Tõsta hoidis kuumalt  eelnevalt ahjus kuumutatud purkidesse ja sulge õhukindlalt
Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
ansambel
Lingid

VÄETISEREGISTER
LINNUPELETUSPALL
TAIMEKAITSE-VAHENDID 2016
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
VIINAMARJAD
TOALILLED
KOMPOST
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
KÖÖGIVILJAD
TOMAT KASVUHOONES
EESTI KARTULISORDID
TAIMEHAIGUSED
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
TAIMEVAHETUS
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.