Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Aed ja kokakunst
 
Ühepajatoit hakklihaga
 
8 kartulit, 1 kaalikas, 5 porgandit, veerand kapsapead, 400 g hakkliha, 1 porrulauk, soola, 5 tera pipart, 1 loorberileht, hakklihamaitseainet, peterselli, tilli, sibulapealseid
 
Valmistamine
Lõika pestud ja kooritud kartulid, porgandid, kaalikas kuubikuteks. Tükelda kapsas ja pane kõik vähese veega keema. Kuumuta suuremal pannil hakkliha kiiresti läbi. Lisa pannile tükeldatud porrulauk ja kuumuta madalal temperatuuril, kuni porrulauk on pehme. Maitsesta segu tugevasti, lisa pisut soola. Kui aedvili on potis pehmeks keenud, siis vala pannilt porrulauguga hakklihasegu potti aedvilja juurde ja sega hästi läbi. Lisa peenestatud petersell, till, sibulapealsed ja kuumuta veel paar minutit ning serveeri.
Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
ansambel
Lingid

VÄETISEREGISTER
LINNUPELETUSPALL
TAIMEKAITSE-VAHENDID 2016
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
VIINAMARJAD
TOALILLED
KOMPOST
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
KÖÖGIVILJAD
TOMAT KASVUHOONES
EESTI KARTULISORDID
TAIMEHAIGUSED
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
TAIMEVAHETUS
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.