Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Regionaal- ja Põllumajandusministeeriumi 2024. a 19. nädala eelinfo (2024-05-06 05:03:43)

 

6.–12. mai 2024

 Esmaspäev, 6. mai

  • Kl 13.15 algab Riigikogus riigieelarve kontrolli erikomisjoni avalik istung, mille päevakorras on Riigikontrolli kontrolliaruande „Omavalitsuste sisekontrolli arendamine Kohtla-Järve näitel“ arutelu. Regionaal- ja Põllumajandusministeeriumi esindajatena osalevad istungil kantsler Marko Gorban ning kohalike omavalitsuste osakonna juhataja Mart Uusjärv.

 

Kolmapäev, 8. mai

  • Vabariigi Valitsuse piirkondlik esindaja Jaanus Purga kohtub Kadriorus president Alar Karisega, et arutada Ida-Virumaa võimalusi ja tulevikku.
  • Tartus toimub konverents „Teadusinnovatsioon – see on meeskonnamäng eri tasanditel!“. Konverentsil esineb ettekandega Regionaal- ja Põllumajandusministeeriumi põllumajanduskeskkonnapoliitika osakonna juhataja Katrin Rannik.
  • Tartu Loodusmajas tähistatakse taimetervise päeva. Alates kella 15st saavad kõik huvilised osaleda Seiklushundi orienteerumispäevakul, mille algus- ja lõpp-punkt asub Tartu Loodusmaja õuel. Orienteerumisrajale on lisatud ka taimetervisega seotud punktid, mida läbides saavad osalejad proovile panna oma teadmised taimekahjustajatest ja teha tutvust taimetervise valdkonnaga. Kogu ürituse vältel saab osa võtta ka tegevustest Tartu Loodusmajas; tutvuda saab nii meil levinud kohalike taimekahjustajatega kui ka ohtlike ehk karantiinsete taimekahjustajatega. Teadmisi taimetervisest jagavad eksperdid Põllumajandus- ja Toiduametist (PTA), Maaelu Teadmuskeskusest ning Eesti Maaülikoolist. Põnevaid tegevusi loodusmajas jätkub kuni kella 20ni. Täpsemat infot taimetervise päeva kohta saab Tartu kultuuriportaalistPTA kodulehelt või ürituse korraldajalt Meelis Kõivult (meelis.koiv@agri.ee). Taimetervise päev on osa Euroopa kultuuripealinna Tartu 2024 lisaprogrammist.
  • Regionaal- ja Põllumajandusministeeriumi kutsel külastavad Eestit 8.–10. maini Interreg Euroopa projekti COOP4RURALGOV partnerite esindajad Hispaaniast, Bulgaariast ja Iirimaalt. Visiidi eesmärk on tutvuda Eesti kogemustega maaelu mõjude hindamisel ning maaelu edendamisel. Visiidi käigus räägitakse katsumustest, millega maapiirkonnad silmitsi seisavad, ning tutvustatakse Eesti kogemusi maaelu edendamisel ja mõjude hindamisel. Visiit algab 8. mail Tartumaal Peipsiääre vallas, kus tutvutakse kohalike ettevõtjate ja sädeinimestega ning pärastlõunal toimub avalik seminar „Kuidas ääremaal ellu jääda?“. Visiit lõpeb 10. mail seminariga Toompea lossis.

 

Neljapäev, 9. mai

 

Reede, 10. mai

  • Regionaalminister Piret Hartman viibib visiidil Viljandisse, mille käigus kohtub Viljandimaa Ühistranspordikeskuse ja Maaelu Edendamise Sihtasutuse esindajatega.

 

Allikas: Regionaal- ja Põllumajandusministeeriumi  eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.