Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tööstuskonverents Industry 5.0 toimub juubeliaastal Tartus (2024-04-24 05:11:43)


Foto: Maido Parv

 

Tänavu 10. toimumiskorda tähistav tööstuskonverents Industry 5.0 toimub 8. mail Tartus. Konverents keskendub sel korral Eesti tööstuse konkurentsivõime arendamise teemadele.

 

V Spa Konverentsikeskuses toimuval juubelikonverentsil arutatakse selle üle, mida saab teha riik ja mida tehnoloogiavaldkond, kuidas võiks paremini tööstusvaldkonna probleemkohti toetada haridussüsteem ja mida teevad tööstusettevõtted ise ja mida saaks veel paremini teha, et Eesti tööstus oleks maailmas konkurentsivõimeline.

 

„Tööstusettevõtted on juba pikemat aega silmitsi probleemidega, mis puudutavad kvalifitseeritud tööjõu kättesaadavust, protsesside parendamist ning selge väärtuspakkumise edastamist. Antud konverents just eelkõige neile teemadele keskendubki,“ lisas konverentsi üks kaaskorraldajaid, Tartu Linnavalitsuse ettevõtluse arengu osakonna tööstuse valdkonnajuht Katrin Kask.

 

Konverentsile on oodatud tööstusettevõtete juhid ja tippspetsialistid ning tööstustemaatikaga kokku puutuvad IKT-sektori ning kõrgkoolide tööstusvaldkonna esindajad ja tööstustemaatikat kureerivad tippametnikud.

 

Konverentsile oodatakse registreeruma kuni 29. aprillini. Lisainfo: https://industry40.ee/

 

 

Allikas: Tartu LV teade

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.