Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Kliimaministeeriumi haldusala eelinfo (2024-04-22 05:25:09)


Teisipäev, 23. aprill

 

  • Kliimaminister Kristen Michal kohtub Baltimaade ja Põhjamaade suursaadikutega.

 

Kolmapäev, 24. aprill

 

  • Kliimaminister Kristen Michal osaleb Riigikogu liikluskomisjoni koosolekul.

 

Neljapäev, 25. aprill

 

  • 25. aprillil toimub Riias Läti rahvusraamatukogus Läänemere merekeskkonna kaitse komisjoni HELCOM riikide ministrite kohtumine ja HELCOMi 50. aastapäevale pühendatud konverents. Ministrid keskenduvad Läänemere värskeimale seisundihinnangule ning arutavad, mil moel saavutada Läänemere tegevuskava eesmärke. Kohtumist võõrustab Läti kui praegune HELCOMi eesistujariik. Eestit esindavad kohtumisel Kliimaministeeriumi asekantsler Kaupo Läänerand ning Eesti HELCOMi delegatsioonijuht Liis Kikas

 

  • Kliimaministeeriumi energeetika ja maavarade asekantsler Jaanus Uiga osaleb Riias toimuval tuuleenergiakonverentsil Wind Works. Lisainfo: www.windworks.lv.

 

  • 25. aprillil 2024 kell 13 toimub Keskkonnainvesteeringute Keskuse (KIK) üleujutusohu ennetamise ja leevendamise toetuse infopäev. Üleujutusohu riskipiirkonnad saavad taotleda toetust tegevusteks, mis aitavad ennetada üleujutusi või maandada üleujutuste võimalikke tagajärgi. Infopäev toimub veebi teel. Lisainfo KIKi kodulehelt.

 

  • Keskkonnaagentuuri blogis ilmub õhusaasteainete heitkoguste ülevaade koos videolooga, mis annab ülevaate 2022. aasta heitkoguste trendidest ja nende suurimatest mõjutajatest.

 

Laupäev ja pühapäev, 27.–28.04

 

  • LIFE IP CleanEST ehk „Virumaa veed puhtaks“ projekti raames toimuvad 27. ja 28. aprillil joogi- ja reoveeuuringute tutvustamised „Mis torust tuleb ja torru läheb?“ Rakveres ja Jõhvis.

 

Hajaasustuspiirkondade joogivee kvaliteedi ja -süsteemide uuringu tulemustest räägib lähemalt Eesti Keskkonnauuringute Keskuse uurimisgrupi juht Vallo KõrgmaaKatrin Aavik Keskkonnaametist teeb aga kokkuvõtte Virumaal kasutusel olevate reovee kohtkäitlussüsteemide seisukorrast ja nendest tulenevast reostuskoormusest. Looduspäevad toimuvad projekti LIFE IP CleanEST raames. Mõlemad üritused on osalejale tasuta, kuid vajalik on eelregistreerimine aadressil enri.uusna@keskkonnaamet.ee. Lisainfo: https://www.facebook.com/LIFEIPCleanEST.

 

Muu info:

 

Allikas: Kliimaministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.