Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Kliimaministeeriumi 41. nädala  eelinfo (2023-10-09 11:51:29)


Esmaspäev, 9, oktoober

 

Minister Kristen Michal avab raudteeohutusele pühendatud ürituse „Kuldne tõkkepuu“.

 

Teisipäev, 10 oktoober

 

Minister Kristen Michal ning asekantslerid Sander Salmu ja Kaupo Läänerand osaleb Riigikogu keskkonnakomisjoni ja majanduskomisjoni istungitel.

 

Kantsler Keit Kasemets ja rohereformi asekantsler Kristi Klaas on töövisiidil Brüsselis. Ette on nähtud kohtumised nii keskkonna- kui transpordidirektoriaadis asulareovee direktiivi, Rail Balticu, Tartu-Riia rongiühenduse ning rahastusteemadel. Lisaks esineb Kristi Klaas Green Growth Summitil paneelis EL roheleppe ning konkurentsivõime teemal.

 

Kiviõli Seikluskeskuses toimub Lüganuse valla eestvõttel toimuv tuumaenergeetika ümarlaud, kus osaleb Kliimaministeeriumi tuumaenergia töörühma koordinaator Reelika Runnel.

 

Kolmapäev, 11. oktoober

 

Minister Kristen Michal osaleb Riigikogu infotunnis.

 

Neljapäev, 12. oktoober

 

Kliimaministeeriumi tuumaenergia töörühma koordinaator Reelika Runnel osaleb konverentsil „Pinge 2023. Sajand Eesti elektrivõrku“ debatis „Kus on naised energeetikas ja teaduses?“.

 

RMK matk uuenenud Koigi õpperajal, kus räägitakse soode vajalikkusest ja erinevatest legendidest ning põigatakse ka rajalt kõrvale, et näha, milliseid sügisande raba meile pakub. Matka pikkus 7 km, algus Koigi õpperaja parklast kell 10. Lisainfo telefonil 527 7421, e-posti aadressil info.vilsandi@rmk.ee või RMK kodulehelt https://www.loodusegakoos.ee/sundmuste-kalender/sundmus#2113

 

Reede, 13. oktoober

 

Minister Kristen Michal esineb Eesti avaliku sektori tippjuhtide konverentsil.

 

Asekantslerid Kristi Klaas ja Timo Tatar on Riigikogu Euroopa Liidu Asjade Komisjonis, kus tutvustatakse Eesti seisukohti 16. oktoobril toimuval EL keskkonnanõukogul ja 17. oktoobril toimuval EL energeetikanõukogul.

 

RMK Viimsi külastuskeskuses toimub vestlusõhtu ’’Metsarahva mõtisklused’’. Külla tuleb armastatud loodusfotograaf Remo Savisaar, kes jagab meiega erilisi hetki ja kohtumisi oma rohketelt loodusretkedelt nii kaunis sõnas kui lummavas pildikeeles. Algus kl 18. Lisainfo telefonil 676 7842, e-posti aadressil info.viimsi@rmk.ee või RMK kodulehelt https://www.loodusegakoos.ee/sundmuste-kalender/sundmus#2131

 

Laupäev, 14. oktoober

 

RMK Oandu külastuskeskuses toimu algusega kl 11 metsaandide päev, kus räägitakse seentest rahvapärimuses ja tehakse ka väike seenematk metsa. Lisainfo telefonil 676 7010, e-posti aadressil info.oandu@rmk.ee või RMK kodulehelt https://www.loodusegakoos.ee/sundmuste-kalender/sundmus#2148

 

Allikas: Kliimaministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.