Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi haldusala eelinfo (2022-09-27 08:11:31)

Esmaspäeval, 26.09


Keskkonnaminister Madis Kallas osaleb Viinis Rahvusvahelise Aatomienergiaagentuuri (IAEA) peakonverentsil. Toimub IAEA-Eesti vahel sõlmitava uuendatud tehnilise koostöö kokkuleppe allkirjastamine.


Teisipäeval, 27.09


Kell 9 toimub kohalikele omavalitsustele Keskkonnaameti veebikoolitus "Biojäätmed ja KO(h)Vihommikud keskkonnaspetsialistidele". Lisainfo: jäätmebüroo peaspetsialist Helen Akenpärg, helen.akenparg@keskkonnaamet.ee


Kell 10 osaleb Keskkonnaameti peadirektor Rainer Vakra II Kõrgemate riigikaitsekursuste riigikaitsekonverentsil.


Kolmapäeval, 28.09


Keskkonnaminister Madis Kallas osaleb jäätmeseaduse, pakendiseaduse ja tubakaseaduse muutmise seaduse eelnõu (665 SE) esimesel lugemisel.


Kell 12 toimub Keskkonnaministeeriumi suures saalis kohtumine rannakalurite esindajatega, tutvustatakse 2023. aasta kutselise kalapüügi võimaluste määramise eelnõu.


Kell 17 tutvustab Eesti Looduseuurijate Seltsi üldkoosolekul Keskkonnaameti loodushoiutööde büroo juhataja Eike Tammekänd võõrliikide teemat - mis liikidega Eesti hetkel rinda pistab ja miks see teema üldse oluline on.


Neljapäev, 29.09


Keskkonnaministeerium korraldab rahvusvahelisel toiduraiskamise vähendamise päeval seminari, kus räägime toiduraiskamisest, sellega kaasnevast ressursikulust ja keskkonnamõjust ning arutleme toidu päästmise ja jagamise võimalusi. Üritus on suunatud kohalikele omavalitsustele, kauplustele, restoranidele, toidu päästmisega tegelevatele organisatsioonidele, kogukondadele ja algatustele ning teistele huvilistele. Tegemist on hübriidüritusega, palun registreerida oma osalus: https://forms.office.com/r/XLynKG4RLe




Lisaks:

Jätkub teavituskampaania "Metsale vabam hingamine!", millega pöörame tähelepanu erametsanduse tugisüsteemile. Eesmärk on teavitada metsaomanikke hooldusraie võimalustest ja vajadustest, tutvustada metsaühistuid ja kutsuda metsaomanikke liituma ning kutsuda üles taotlema toetust. Lisainfo: https://www.eramets.ee/metsale-vabam-hingamine/


Allikas: Keskkonnaministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.