Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2022-09-23 08:06:38)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 69 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 40 varavastast kuritegu, sealhulgas 27 vargust (üks eluruumidest ja üks sõidukist). Lähisuhtevägivalla teateid oli 22.

Ööpäeva jooksul juhtus kaheksa inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai viga kaheksa inimest. Liikluses tabati seitse alkoholijoobes ja üks narkojoobes sõidukijuht. Joobes juhi süül juhtus üks liiklusõnnetus.

Piiril väljastati 26 sisenemiskeeldu. Registreeriti kaks Schengeni viisaeeskirja rikkumist ja riigis tabati üks ebaseaduslikult viibiv inimene.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

21. septembril teatati, et Lasnamäel Punase tänava kortermajas lõi 50-aastane mees oma elukaaslast, 45-aastast naist.

21. septembril sai politsei teate Kesklinna Sadama tänavale, kus 27-aastane mees lõi oma elukaaslast, 26-aastast naist. Politseinikud pidasid mehe kinni.

Piiriturvalisus

21. septembril saabus Tallinna Lennujaama Liverpoolist 1986. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanik. Naisel puudud elamisluba või viisa ja talle koostati piiril sisenemiskeeld.

LÕUNA PREFEKTUUR

Vargus

Politseile laekus teade, et Antsla vallas on varastatud kümme tihumeetrit puitu. Vargusega tekitatud kahju on 433 eurot.

Piiriturvalisus

Möödunud ööpäeval tõkestati Kagu piiripunktides riiki sisenemine kaheksal Venemaa Föderatsiooni kodanikul, kuna neil puudus seaduslik alus riiki sisenemiseks, ka polnud nende ütlused reisi eesmärgi kohta usaldusväärsed, mistõttu väljastati neile sisenemiskeelud ning nad saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

21. septembril kontrolliti Luhamaa piiripunktis Eestist väljumisel Venemaa Föderatsiooni kodanikku, kes oli viibinud Schengeni territooriumil ebaseaduslikult neli päeva. Isikule kohaldati sissesõidukeeld üheks aastaks.

21. septembril kontrollisid Lõuna prefektuuri piiri- ja migratsioonijärelevalve ametnikud Viljandi linna ettevõtteid selgitamaks, kas inimesed töötavad ettevõtetes seaduslikult. Kokku kontrolliti kolme juriidilist ja 10 füüsilist isikut ning avastati, et ühel välismaalasel puudus nõuetekohane lühiajalise töötamise registreering. Tema suhtes alustati menetlust ning talle määrati 180-eurone rahatrahv.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargus

21. septembril teatati politseile, et Rakveres Lembitu tänavale pargitud sõiduautolt Audi varastati veljed koos rehviega. Kahju on kokku 700 eurot. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei alustatud kriminaalmenetluses.

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

21. septembril teatati politseile, et Kohtla-Järvel Olevi tänaval asuvas korteris lõi 34-aastane mees omavahelise konflikti käigus 65-aastast naist. Politseinikud pidasid lööja kahtlustatavana kinni. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab kriminaalmenetlus.

Piiriturvalisus

21. septembril tuvastati Narva-1 piiripunktis viisaeeskirja rikkumine Moldova Vabariigi kodanikul, kellele määrati rahatrahv, kohaldati riiki sisenemise keeld ning koostati ettekirjutus riigist lahkumiseks seitsme päeva jooksul.

21. septembril tõkestati Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemine seitsmeteistkümnel Venemaa Föderatsiooni kodanikul, viiel Ukraina kodanikul ja neljal Moldova kodanikul ning ühel Serbia Vabariigi kodanikul. Tõkestatud isikud ei olnud sõjapõgenikud, neil puudus seaduslik alus Eesti Vabariiki sisenemiseks, sest nende reisi eesmärkide kohta antud ütlused olid ebaselged ja neil puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

LÄÄNE PREFEKTUUR


Pärnumaa

Vargus

21. septembril sai politsei teate, et Tori vallas varastati merekonteinerist kaks STIHL mootorsaagi ja üks STIHL võsalõikur. Vargusega tekitatud kahju on ligemale 3000 eurot.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.