Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Algas Eesti Looduse fotovõistlus, fotosid saab esitada oktoobri lõpuni (2022-08-05 07:56:56)

3. augustil 2022. a. algas ajakirja Eesti Loodus 23. fotovõistlus. See on üks Eesti suuremaid loodusfotode konkursse. Osaleda saab kuni 16-aastaste noorte ja täiskasvanute kategoorias. Auhindu saavad parimad looma-, taime- ja seenefotod. Samuti jagatakse palju eriauhindu, näiteks elurikkuse, aasta orhidee, looduse maastike ja mustrite jt kategooriates. Kõik võistlusele saadetud fotod peavad olema tehtud Eestis ning taim, loom või seen peab olema pildil selgelt äratuntav. Koos võistlustööga ootame lühikest lugu, kus ja mil moel pilt on tehtud ja kes on pildil. Autori nõusolekul lähevad võistlusele edastatud vaba litsentsiga fotod ka eestikeelse Vikipeedia fotokogu täiendamiseks nagu varasematelgi aastatel ning parim neist saab eriauhinna Vikipeedialt.

Fotosid saab võistlusele esitada oktoobri lõpuni veebilehel www.loodusajakiri.ee. Samas saab tutvuda võistluse tingimuste ja toetajatega ning vaadata eelmiste aastate parimaid töid.

Kirjale on lisatud eelmise aasta fotovõistlusel eriauhinna saanud Remo Savisaare foto rabapistrikust. Fotot võib tasuta kasutada käesoleva aasta fotovõistluse kajastamise juures, viidates autorile. Kui soovite suuremat faili, võtke meiega ühendust.

Ajakirju Eesti Loodus, Horisont ja Gorizontõ Estonii annab alates 2001. aastast välja MTÜ Loodusajakiri.



Allikas: MTÜ Loodusajakiri teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.