Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi haldusala eelinfo 20. - 27. juuni (2022-06-20 08:21:45)

Esmaspäev, 20. juuni

· Esmaspäeval toimub arutelu, kuidas tagada vee-ettevõtluse jätkusuutlikus. Töörühma kuulub kokku 21 liiget, esindatud on nii vee-ettevõtjad, KOV-d, eksperdid kui ka erinevad riigiasutused, korraldab Keskkonnaministeerium koostöös OECD-ga . Töörühma juhib Keskkonnaministeeriumi asekantsler Antti Tooming. Seekordsel kohtumisel tutvustab OECD Eesti veemajandussektori efektiivsuse suurendamise esialgsettegevuskava.

· Esmaspäevast kolmapäevani külastavad Eestit Eesti-Soome koostöö ja Life IP projekti raames Soome kolleegid, et näha ja teada saada meie pingutustest võõrliikide tõrjel. Keskkonnaametist võõrustab väliskolleege loodushoiutööde büroo.

Teisipäev, 21. juuni

· Kella 9-11 on kohalike omavalitsuste esindajad oodatud osalema tutvustusel "Biojäätmed ja KO(h)Vihommik keskkonnaspetsialistidele" MS Teamsis, kus Keskkonnaamet presenteerib keskkonnaspetsialistile valminud tööriistakasti. Registreerumine: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSevUGy86ScrQ7YY
jnSCFdEoKpC6jrR0IBb1Q-AyN05CaWLR7Q/viewform
.

Allikas: Keskkonnaministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.