Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Nädalalõpul toimuv kevadlaat toob Tartusse üle 300 kaupleja (2022-05-11 08:16:19)


Kevadlaat. Foto autor: Rein Leib


Sel laupäeval toimub Kevadlaat 2022, mis toob Tartusse üle 300 käsitöökaupleja, väiketootja ja toiduvalmistaja. Laat toimub avaturust Raekoja platsini ja Küüni tänavast Emajõeni.

Traditsioonilisel kevadlaadal on müügil rikkalik valik istikuid, taimi ja kevadisi aiakaupu. Kohal on käsitöömeistrid laia kaubavalikuga, alates mööblist ja keraamikast kuni mänguasjadeni.

Toiduainetega kauplejad on paigutatud turuhoonesse ja selle ümbrusesse ning Küüni tänava otsa. Värsket köögivilja ja muud toidukraami leidub ka avaturul ja turuhallis. Emajõe äärest ärikeskuse tagant leiab erinevat tööstus- ja riidekaupa ning sillast linna poole jääb suur käsitööala. Küüni tänaval ja Raekoja platsil on traditsiooniliselt segakaup nii Eestist kui ka mujalt.

Lisaks laiale kaubavalikule rõõmustavad laada külastajaid lõbusad tänavamuusikud, Emajõe ääres saab poniga sõita ning pakutakse erinevaid tegevusi lastele. Paljude atraktsioonidega lasteala on kesklinna pargis. Raekoja platsil toimub kell 12 rahvariiete tuulutuse programm, avaturu ees platsil esineb kell 13 Jüri Homenja ja kell 18 Elektrik Leo.

Laadamelu turuhoones ja avaturul saab alguse juba reedel, 13. mail, mil turuhoone on avatud tund aega kauem ehk kella 17-ni. Terve nädalavahetuse on turul palju külaliskauplejaid ning turuhoones saab tutvuda uute püsikauplejatega.

Reedel kell 12 avatakse avaturul laste köögiviljakasvatuse ala ning infot jagavad Tartu abilinnapea Priit Humal, Karlova lasteaia õppealajuhataja Regina Kullamaa ja turu juhataja Rene Kiis. Maitsta saab avaturu uue kohviku Ukraina köögi hõrgutisi.


Allikas: Tartu uudised


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.