Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaeluministeeriumi 19. nädala eelinfo (2022-05-09 08:22:39)

Esmaspäev, 9. mai

· Maaeluminister Urmas Kruuse, Maaeluministeeriumi taimetervise osakonna juhataja Sigmar Suu ja sama osakonna juhataja asetäitja Tarvo Järve osalevad Riigikogu maaelukomisjoni istungil, et tutvustada väetiseseaduse, kemikaaliseaduse ja toote nõuetele vastavuse seaduse muutmise seaduse eelnõu.

· Maaeluministeeriumi toiduohutuse osakonna nõunik Eda Ernes ja õigusosakonna nõunik Diana Rammul osalevad Riigikogu maaelukomisjoni istungil söödaseaduse muutmise seaduse eelnõu (499SE) arutelul.

· 9.-11.05 osaleb Maaeluministeeriumi põllumajanduse ja maaelupoliitika asekantsler Marko Gorban koos ministeeriumi delegatsiooniga ning Põllumajanduse Registrite ja Informatsiooni Ameti kolleegidega visiidil Taani Põllumajanduse Agentuuri, et vahetada kogemusi Euroopa Liidu ühise põllumajanduspoliitika strateegiakava rakendamisel liidu uuel finantsperioodil.

Teisipäev, 10. mai

· Maaeluminister Urmas Kruuse osaleb kell 10 toimuval valitsuskabineti nõupidamisel.

· Maaeluministeeriumi kalamajandusosakonna juhataja Ain Soome osaleb Riigikogu maaelukomisjoni istungil kalapüügiseaduse muutmise seaduse (136SE) arutelul.

· Maaeluminister Urmas Kruuse osaleb Põhjala tehases toimuval sotsiaalse ettevõtluse ja innovatsiooni arengupäeval, kus on kavas allkirjastada sotsiaalse ettevõtluse ja innovatsiooni koostöökokkulepe. Eesmärk on jõuda laiapõhjalise koostööni eri sektorite ja huvipoolte vahel, et toetada sotsiaalse ettevõtluse arengut Eestis.

Neljapäev, 12. mai

· Kell 10 osaleb maaeluminister Urmas Kruuse Vabariigi Valitsuse istungil ja kabinetinõupidamisel.

· Maaeluministeerium, Põllumajandus- ja Toiduamet ning Põllumajandusuuringute Keskus kutsuvad Tartu Loodusmajja rahvusvahelist taimetervise päeva tähistama. Üritusel räägitakse, kui tähtis on taimede hea tervislik seisund, ning sellest, millised on ohtlikud taimekahjustajad, kuidas neid ära tunda ja nende levikut tõkestada. Nii lapsed, noored kui ka täiskasvanud saavad oma teadmisi ja osavust proovile panna taimeterviseteemalisel orienteerumismängul ja töötubades. Lisainfo: https://pta.agri.ee/rahvusvaheline-taimetervise-paev

Reede, 13. mai

· Maaeluminister Urmas Kruuse külastab Nõo vallas asuvat Wiira talu, kus tegeletakse köögivilja-ja maasikakasvatusega.

Laupäev, 14. mai

· Kell 12-14 toimub Albus Jäägri villas Järvamaa maitsete aasta avaüritus. Maaeluminister Urmas Kruuse annab Järvamaale üle toidupiirkonna sümboli, milleks on vineerist rändkahvel.


Allikas: Maaeluministeeriumi eelinfo



Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.