Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Autovabaduse puiesteele otsitakse veel nädala lõpuni tänavatoitlustajaid (2022-05-03 08:15:04)

Tänavatoitlustajad saavad nädala lõpuni, 8. maini esitada oma pakkumuse Autovabaduse puiesteel toitlustamiseks. Sel korral oodatakse toitlustajaid Vabaduse puiesteele 17. juunist kuni 14. augustini.

Autovabaduse puiesteele on oodatud tänavatoiduautod või -haagised, millest pakutav toit on mugav näpuvahelt söömiseks, valmib kohapeal värskest toorainest ning on hea maitse ja kvaliteediga. Toitlustaja peab lähtuma Tartu linna keskkonnahoidlike ürituste juhendist. Konkursi tingimused leiab kodulehelt: www.tartu.ee/avp-konkurss

Kauplejaid oodatakse kahel erineval müügiperioodil. Kolme toitlustajat otsitakse ajavahemikku 17.06-17.07 ning kolme toitlustajat ajavahemikku 18.07-14.08. Rendihind kauplejale on ühe perioodi kohta 500 eurot, millele lisandub käibemaks.

Pakkumus tuleb esitada Tartu linnavalitsuse ettevõtluse arengu osakonna e-posti aadressile eao@tartu.ee hiljemalt 8. maiks.

Esitatud pakkumusi hindab ettevõtluse arengu osakonna juhataja poolt moodustatud hindamiskomisjon, mis koosneb Autovabaduse puiestee korraldajatest, turundajatest ning toitlustusvaldkonna esindajatest.
 
Allikas: Tartu LV uudis

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.