Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaeluministeeriumi 14. nädala eelinfo (2022-04-04 08:43:34)

4. aprill - 10. aprill 2022­

Esmaspäev, 4. aprill

· Kell 14.30 kohtuvad maaeluminister Urmas Kruuse ning Maaeluministeeriumitoiduohutuse asekantsler Hendrik Kuusk japõllumajandus- ja maaelupoliitika asekantsler Marko Gorban Eesti Mesinduskogu esindajatega, et arutada mesindussektorit puudutavaid küsimusi ja koostöövõimalusi.

· Maaeluministeeriumi kalanduspoliitika ja välissuhete asekantsler Siim Tiidemann ja kalamajandusosakonna juhataja Ain Soome osalevad Riigikogu keskkonnakomisjoni istungil. Arutatakse Riigikogu otsuse "Ettepanekute tegemine Vabariigi Valitsusele randlaste toetamiseks" eelnõu (539 OE).

Teisipäev, 5. aprill

· Maaeluminister Urmas Kruuse osaleb valitsuskabineti istungil.

· Kell 12.45 esitab Maaeluministeeriumi põllumajandus- ja maaelupoliitika asekantsler Marko Gorban Võrumaa Talupidajate Liidu üldkoosolekul kultuurimajas Kannelettekande Euroopa Liidu uuest programmperioodist ja sellest, mis ootab põllumehi ees järgmisel aastal.

· Maaeluminister Urmas Kruuse osaleb Riigikogu maaelukomisjoni istungil, kus tutvustatakse lisaeelarve taotlust.

Kolmapäev, 6. aprill

· Kell 11 algab valminud põllumajanduse, kalanduse, maaelu ja toiduainetööstuse (PÕKAT) 2021. aasta ülevaate tutvustus, millest saab osa rakenduse Zoom vahendusel. Veebiseminari avab maaeluminister Urmas Kruuse, millele järgneb tagasivaade 2021. aastale ja Eesti Panga ökonomisti ülevaade Eesti Panga majandusprognoosist.

Neljapäev, 7. aprill

· Kell 10 osaleb maaeluminister Urmas Kruuse Vabariigi Valitsuse istungil ja kabinetinõupidamisel.

· Kell 10 algaval Eest Põllumajandus-Kaubanduskoja piimafoorumil "Rahvusvaheline kaubandus" esitab Maaeluministeeriumi kalanduspoliitika ja välissuhete asekantsler Siim Tiidemann ettekande "Kes soovib valget kulda?".

· Luksemburgis toimub Euroopa Liidu põllumajandus- ja kalandusministrite nõukogu (AGRIFISH) kohtumine, kus peamiste teemadena on arutlusel toiduga kindlustatuse ja toidusüsteemide vastupidavuse tugevdamine ning põllumajandusturgude olukord seoses Venemaa sõjategevusega Ukrainas. Lisaks vahetatakse mõtteid maakasutuse ning selle muutuse ja metsanduse (LULUCF) määruse üle. Kohtumisel osaleb Eesti suursaadik Marten Kokk, keda saadavad Maaeluministeeriumi põllumajandus- ja maaelupoliitika asekantsler Marko Gorban ning halduse asekantsler Alo Aasma.

Lisainfo Euroopa Liidu Nõukogu veebilehelt.

Reede, 8. aprill

· Maaeluminister Urmas Kruuse osaleb Riigikantselei rohepoliitika juhtkomisjoni istungil.

 

Allikas: Maaeluministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.