Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti nädalavahetuse info (2022-03-29 08:33:07)

Möödunud nädalavahetusel registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 128 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas üks röövimine, 58 varavastast kuritegu, sh 47 vargust (eluruumist kaks, sõidukitest üks) Lähisuhtevägivalla teateid oli 108. Alkoholijoobes sõidukijuhte tabati 26, narkojoobes sõidukijuhte üks. Piirilt saadeti tagasi 15 inimest.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

25. märtsil teatati, et Nõmmel Männiku teel lõi 36-aastane mees 68-aastast meest. Politseinikud pidasid lööja kinni.

25. märtsil lõi Lasnamäel Mahtra tänaval 49-aastane mees 41-aastast meest. Politseinikud pidasid lööja kinni.

25. märtsil teatati, et Õismäel peatusesse liikunud bussis ahistasid seni tuvastamata neli alaealist noormeest 19-aastast naist, kes oli olukorrast häiritud.

25. märtsil sai politsei teate, et Lasnamäel Mahtra tänaval lõi seni tuvastamata mees terava esemega 56-aastast meest. Kannatanu toimetati esmaabi saamiseks haiglasse.

26. märtsil teatati, et kesklinnas Sadama tänava hotellis toimus konflikt 38-aastase naise ja 31-aastase mehe vahel. Politseinikud pidasid mehe kinni.

26. märtsil teatati, et kesklinnas Viru tänaval toimus kaklus nelja inimese vahel. Juhtunu kõik asjaolud on selgitamisel.

26. märtsil teatati, et Lasnamäel Liikuri tänava kortermaja korteris lõi 30-aastane naise oma meest, 43-aastast meest. Konflikti juures oli ka nende alaealine laps.

26. märtsil teatati, et Põhja-Tallinnas Põhja puiesteel lõi 55-aastane mees 46-aastast meest. Politseinikud pidasid lööja kinni.

26. märtsil teatati, et Mustamäel Mustamäe teel asuvas korteris lõi 25-aastane naine 25-aastast meest.

26. märtsil sai politsei teate kesklinna Wismari tänavale, kus 27-aastane mees lõi 25-aastast naist. Politseinikud pidasid mehe kinni.

27. märtsil teatati, et Kesklinnas meelelahutusasutuses ründas 33-aastane mees 28-aastast meest. Kiirabi toimetas kannata haiglasse. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

27. märtsil teatati, et Kesklinnas Juurdeveo tänaval lõi joobetunnustega 54-aastane mees 33-aastast naist. Politseinikud pidasid mehe kinni.

27. märtsil teatati, et Nõmmel Turu platsi tänaval korteris tekkis kaklus, milles sai kannatada 22-aastane mees. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Röövimine

25. märtsil teatati, et Põhja-Tallinnas Uus-Maleva tänaval proovisid seni tuvastamata neli inimest röövida 18-aastaselt mehelt mobiiltelefoni. Röövi käigus sai 18-aastane mees viga.

Vargus

26. märtsil teatati, et Kristiines Sõstra tänava ühest kontorist varastati kaks seifi, milles oli kokku 15 000 eurot sularaha.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

26. märtsil teatati, et Kose-Uuemõisa alevikus tungis 17-aastane mees kallale 19-aastasele mehele.

Kelmus

24. märtsil alustati menetlust juhtumis, kus 54-aastasele Kristiines elavale naisele helistas vene keeles kõnelev väidetav Google'i töötaja, kes väitis, et naise kontole on keegi sisse häkkinud. Probleemi tuvastamiseks laadis kannatanu alla programmi AnyDesk ja lasi helistajal arvuti üle võtta. Hiljem helistas naisele väidetav Swedbanki esindaja, kes ütles, et naise kontolt on kadunud 790€ ja lisaks võetud Coop pangast laenu tema nimele. Et raha ei langeks petiste kätte, soovitati naisel võtta Coop pangast laenu 7000€. Naine seda ka tegi ning summa kanti tema kontole. Hiljem avastas naine, et raha on edasi kantud tundmatule kontole.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Kehaline väärkohtlemine

25. märtsi õhtul sai politsei väljakutse Põltsamaale Kooli tänavale majja, kus 42-aastane mees ründas seal elavat meest ja naist. Politsei pidas ründaja kuriteos kahtlustatavana kinni.

Tartumaa

Vargused

Politsei sai teate, et 8. märtsil varastati Tartus Raatuse tänaval kauplusest alkoholi väärtuses ligi 300 eurot. Varguses kahtlustatavat meest tuvastab politsei.

Politsei sai teate, et 10. märtsil varastati Tartus Vahi tänaval kauplusest varastati alkoholi kogusummas 460 eurot. Politsei uurib juhtunut kriminaalmenetluses.

Kelmus

16. märtsil sai Tartus elav naine lühisõnumi, et talle on saadetud postipakk, mille kättesaamiseks on tarvis maksta paar eurot postikulu. Kuna naine ootas samal ajal üht saadetist, siis arvas ta, et lühisõnum käibki selle paki kohta. Ta vajutas saadud lingil ning sisestas oma andmed, misjärel võtsid kelmid tema pangakontolt 956 eurot. Politsei alustas juhtumi uurimiseks kriminaalmenetlust.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Kelmus

Politseile teatati, et 23. märtsil helistasid Tapa linnas elavale 34-aastasele naisele tundmatud isikud, kes tutvustasid ennast Google ja Swedbanki esindajatena ning palusid avaldajal turvalisuse tagamise ettekäändel paigaldada programmi AnyDesk, mida avaldaja ka tegi. Hiljem avastas kannatanu, et tema pangakontolt on teostatud ülekanded võõrale kontole. Kahju on 1336 eurot.

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

Politsei sai teate, et 27. märtsil tekitas 35-aastane mees Jõhvis Kaare tänava korteris oma abikaasale füüsilist valu. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Politsei sai teate, et 26. märtsil lõi 39-aastane mees Lüganuse vallas Lüganuse alevikus elumajas talle tuttavat meest.

Politseile teatati, et 25. märtsil lõi tundmatu mees Narva-Jõesuus tänaval 35-aastast meest. Juhtunu asjaolud on selgitamisel.

Politsei sai teate, et 27. märtsil lõi 18-aastane mees Narvas Partisani tänava korteris oma elukaaslast.

Ähvardamine

Politseile teatati, et 27. märtsil ähvardas mees Sillamäel oma 64-aastast naabrinaist vara kahjustamisega.

Vargus

Politsei sai teate, et 25. märtsil varastati Narvas Mõisa tänaval pargitud sõiduautolt Volkswagen Golf katalüsaator. Vargusega tekitatud kahju on 500 eurot.

Piiriturvalisus

27. märtsil kontrolliti Ida prefektuuri Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemisel liinibussiga saabunud 1998. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikku, kellel puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi. Mehele koostati sisenemiskeeld ja suunati tagasi Venemaale.

27. märtsil kontrolliti Ida prefektuuri Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemisel jalgsi piiripunkti saabunud 1990. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikku, kellel puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi. Naisele koostati sisenemiskeeld ja ta suunati tagasi Venemaale.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Kehaline väärkohtlemine
27. märtsil sai politsei teate, et Türi vallas lõi ning tiris 66-aastane mees korteris juustest enda elukaaslast, 61-aastast naist, kes sai viga. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

Läänemaa


Kehaline väärkohtlemine
27. märtsil teatati, et Haapsalus lõi 19-aastane mees korteris tuttavat 34-aastast meest, kes sai viga. Politsei pidas 19-aastase mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

Raplamaa


Kehaline väärkohtlemine
26. märtsil teatati, et Kehtna vallas lõi 61-aastane mees õues tuttavat 32-aastast meest, kes sai viga.

Vargus
25. märtsil alustati menetlust selles, et 10 märtsil varastasid kaks meest Märjamaa alevis poest erinevaid tööriistu. Esialgsetel andmetel tekitati vargusega kahju ligi 712 eurot.

Saaremaa

Vargus
25. märtsil teatati, et Nõmpa külas varastati 22. märtsil elumajast 900 eurot sularaha. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

 

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.