Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2022-03-25 07:59:39)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 85 avaldust ja teadet kuritegudest. Varavastastest kuritegudest teatati 53, sh vargustest 41 korral. Lähisuhtevägivalla teateid oli 24. Alkoholijoobes sõidukijuhte tabati 8. Piirilt väljastati 10 sisenemiskeeldu.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine

23. märtsil teatati, et Pirital rünnati 23-aastast meest. Kiirabi toimetas kannatanu haiglasse, politseinikud pidasid kinni 22-aastase ja 24-aastase mehe.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

23. märtsil teatati, et Saku vallas majas tekkis konflikt elukaaslaste, 38-aastase mehe ja 28-aastase naise vahel. Mõlemad osapooled olid alkoholijoobes ja said kergemaid vigastusi.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargus

Politseile teatati, et Tartus Aardla tänava kauplusest varastati kosmeetikatooteid. Kahju on 150 eurot.

Viljandimaa

Kehaline väärkohtlemine

20. märtsil lõi 34-aastane mees Viljandi vallas tuttavat 45-aastast meest. Meeste tüli tagamaid ja juhtunu täpsemaid üksikasju selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Piiriturvalisus

23. märtsil kella 13.30 ajal tõkestati Koidula piiripunktis riiki sisenemine Venemaa Föderatsiooni kodanikul, kel puudus selleks seaduslik alus. Isikule väljastati sisenemiskeeld ning ta saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Kelmus

Politsei sai teate, et 22. märtsil tuli Rakveres elavale 32-aastasele mehele sõnum, et talle on saabunud pakk. Paki kättesaamiseks oli vaja vajutada sõnumis olevale lingile ja maksta 2,22 eurot, mida kannatanu ka tegi. Hiljem avastas mees, et tema kontol on broneeritud 906 eurot.

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

Politsei sai teate, et 23. märtsil tekitas 26-aastane mees Kohtla-Järvel Sõpruse tänava korteris oma elukaaslasele füüsilist valu.Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Piiriturvalisus

23. märtsil kontrolliti Ida prefektuuri Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemisel kahte Venemaa Föderatsiooni kodanikku, kellel puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Raplamaa

Vargus
23. märtsil alustati menetlust selles, et 15. märtsil varastati Aespa külas aiamaja juurde pargitud sõiduautost Opel esialgsetel andmetel käekott, milles olid dokumendid, võtmed ja 300 eurot sularaha.

Saaremaa

Vargus
23. märtsil saime teate, et Valjala-Ariste külas on täpselt tuvastamata ajal varastatud talumaja hoovist vanametalli ning sisenetud ka majja, kust varastati veel metalli. Esialgsetel andmetel on kahju ligi 2000 eurot.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna
prokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.