Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2022-03-24 08:08:28)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 63 avaldust ja teadet kuritegudest. Varavastastest kuritegudest teatati 30, sh vargustest 17 korral. Lähisuhtevägivalla teateid oli 21. Alkoholijoobes sõidukijuhte tabati 10. Piirilt väljastati 5 sisenemiskeeldu.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

22. märtsil teatati, et Kristiines Tulika tänaval baaris ründas 42-aastane mees oma endist elukaaslast, 44-aastast naist. Kiirabi toimetas kannatanu haiglasse, politseinikud pidasid ründaja kinni.

22. märtsil teatati, et Lasnamäel Punasel tänaval korteris lõi alkoholijoobes 43-aastane mees 34-aastast naist. Politseinikud pidasid mehe kinni.

22. märtsil teatati, et Haaberstis Õismäe teel korteris ründas 29-aastane naine 31-aastast meest. Konflikti juures viibisid ka alaealised lapsed. Politseinikud pidasid naise kinni.

Kelmus

22. märtsil alustati menetlust juhtumis, et 16. märtsil tuli Kesklinnas elavale 44-aastasele naisele sõnum, et teda ootab pakk. Paki kättesaamiseks oli vaja klikkida sõnumis olevale lingile ja maksta transpordifirmale 2,22€. Kuna naisel olid internetipoest pakid tellitud, klikkis ta lingile ja teostas makse. Hiljem avastas, et tema kontolt on tehtud ülekanne summas 1368,01€tundmatule firmale.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargus

15. märtsil avastati, et Tartus Kandiküla kontoriruumidest varastati arvutisüsteemid. Esialgne varaline kahju on 20 000 eurot.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Vargus

Politsei sai teate, et 22. märtsil varastati Narva-Jõesuus Karja tänaval pargitud sõiduautolt Volkswagen Bora katalüsaator. Vargusega tekitatud kahju on 2000 eurot.

Kelmus

Politsei sai teate, et 22. märtsil helistas Narvas elavale 46-aastasele naisele tundmatu isik, kes tutvustas ennast Google esindajana ning palus avaldajal turvalisuse tagamise ettekäändel paigaldada programmi AnyDesk, mida avaldaja ka tegi. Hiljem avastas kannatanu, et tema nimele oli vormistatud kiirlaen ja tema kontolt on võõrale kontole üle kantud 2000 eurot.

Piiriturvalisus

22. märtsil kontrolliti Ida prefektuuri Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemisel kahte Venemaa Föderatsiooni kodanikku, kellel puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Möödunud ööpäeva jooksul Lääne prefektuuris olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna
prokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.