Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevainfo (2022-03-23 07:47:29)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 90 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli üks tapmine. Avaliku korra raskeid rikkumisi oli 1. Varavastastest kuritegudest teatati 57, sh vargustest 37 korral. Lähisuhtevägivalla teateid oli 26. Registreeriti 4 inimvigastustega liiklusõnnetust. Alkoholijoobes sõidukijuhte tabati 12, narkojoobes 1. Piirilt väljastati 11 sisenemiskeeldu.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Tapmine

21. märtsil kella 12 paiku sai politsei väljakutse Lasnamäele Koorti tänavale, kus kortermajas oli tapetud 67-aastane naine. Tapmises kahtlustav 37-aastane mees peeti kinni sündmuskoha läheduses ja toimetati uurimistoimingute läbiviimiseks kinnipidamisasutusse.

Avaliku korra raske rikkumine

21. märsti õhtul kella 21.35 paiku reageerisid politseinikud kesklinna Aia tänavale, kus omavahel olid kaklema läinud kahest erinevast seltskonnast kolm kohalikku noormeest. Üks konfliktis osalenud 19-aastane noormees sai viga ja ta toimetati esmaabi saamiseks haiglasse. Kohapeal peeti kinni kaks meest, 18- ja 20-aastane. Esialgsetel andmetel toimus osapoolte vahel verbaalne konflikt, mis sai alguse toidupoe alkoholi osakonnast ning poest väljudes kasvas üle füüsiliseks. Millest täpselt tüli alguse sai, tuvastatakse menetluse käigus.

Kehalised väärkohtlemised

21. märtsil teatati, et Mustamäel Mustamäe teel korteris ründas 29-aastane mees 29-aastast meest. Kiirabi toimetas kannatanu haiglasse, politseinikud pidasid ründaja kinni.

21. märtsil teatati, et Mustamäel Ehitajate teel korteris ründas 30-aastane mees 30-aastast meest. Politseinikud pidasid ründaja kinni.

Kelmused

21. märtsil alustati menetlust juhtumis, kus Mustamäel elav 45-aastane naine sai 15. märtsil DHL Expressist sms-i, et paki kättesaamise eest on vaja tasuda 1,99€. Sms sisaldas ka linki, mille kaudu sai makse teostada. Naine vajutas lingil, pärast mida broneeriti ta kontolt kokku 300 eurot.

21. märtsil alustati menetlust juhtumis, kus Lasnamäel elavale 49-aastasele naisele helistasid 16. märtsil väidetavalt nii Google kui ka Swedbanki esinajad, kes teatasid, et tema kontodesse on sisse häkitud ja naise nimele soovib keegi võtta laenu. Kahtlase tegevuse peatamiseks paluti naisel alla laadida rakendus AnyDesk ja sisestada oma Smart-ID koodid. Naine ka seda tegi ning avastas hiljem, et tema kontolt on teostatud tehing summas 680 eurot.

21. märtsil alustati menetlust juhtumis, kus Lasnamäel Pae tänaval elavale 54-aastasele mehele tuli sõnum transpordifirmalt DHL, et teda ootab pakk ja selle kättesaamiseks on vaja tasuda 2,22€.Sõnumiga kaasas oli ka link, mille kaudu summa tasuda. Mees klikkis lingil, kinnitas makse ja hiljem avastas, et tema arvelt on tehtud ülekanne summas 1841,46€.

Harjumaa

Kelmused

21. märtsil alustati menetlust juhtumis, kus Maardus elava 47-aastase naisega võttis tundmatult numbrilt ühendust isik, kes teavitas, et naise andmetesse on sisse häkitud. Selle parandamiseks paluti naisel erinevatel ettekäänetel laadida alla rakendus AnyDesk ja kinnitada andmed Smart-ID PIN-koodidega. Hiljem selgus, et naise nimele oli võetud Bandoras laen summas 6000 eurot.

21. märtsil alustati menetlust juhtumis, kus Viimsi vallas elavale 48-aastasele naisele tuli sõnum DHL firmast, et teda ootab pakk, kuid selle kättesaamiseks tuleb tasuda summa 2,22€. Makse teostamiseks oli sõnumis ka link, millele naine vajutas ning kinnitas makse. Hiljem avastas, et tema arvelt on tehtud ülekanne summas 1367,42€.

21. märtsil alustati menetlust juhtumis, kus Rae vallas elavale 40-aastasele naisele tuli sõnum transpordifirmalt DHL, et teda ootab pakk, kuid selle kättesaamiseks tuleb tasuda summa 2,22€.Kuna naine ootas tellitud pakki, läks ta lingile ja kinnitas makse. Hiljem avastas, et tema arvelt on tehtud ülekanne summas 1367€tundmatule firmale.

LÕUNA PREFEKTUUR

Möödunud ööpäeva jooksul Lõuna prefektuuris olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

Politsei sai teate, et 21. märtsil lõi 60-aastane mees Narvas Kangelaste prospekti korteris oma elukaaslast. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Piiriturvalisus

21. märtsil kontrolliti Ida prefektuuri Narva-1 piiripunktis Eestist väljumisel 1991. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikku, kes viibis Schengeni alal seadusliku aluseta 31 päeva, neist 5 päeva Eestis. Naisele koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks 7 päeva jooksul ja määrati rahatrahv 80 eurot. Isik suundus Venemaa Föderatsiooni.

21. märtsil kontrolliti Ida prefektuuri Narva-1 piiripunktis Eestist väljumisel 1999. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikku, kes viibis Schengeni alal seadusliku aluseta 13 päeva, neist 1 päeva Eestis. Naisele koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks 7 päeva jooksul, kohaldati sissesõidukeeld üheks kuuks. Isik suundus Venemaa Föderatsiooni.

21. märtsil kontrolliti Ida prefektuuri Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemisel kolme Venemaa Föderatsiooni kodanikku, kellel puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi. Välismaalastele koostati sisenemiskeeld ja nad suunati tagasi Venemaale.

21. märtsil kontrolliti Ida prefektuuri Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemisel 1987. aastal sündinud Ukraina kodanikku, kellel puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi. Mehele koostati sisenemiskeeld ja ta suunati tagasi Venemaale.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine
21. märtsil teatati, et Pärnus lõi mees korteri välisukse juures tuttavat 26-aastast meest. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.