Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaeluministeeriumi 12. nädala eelinfo (2022-03-21 08:41:42)

Esmaspäev, 21. märts

· Maaeluminister Urmas Kruuse osaleb Euroopa Liidu põllumajandus- ja kalandusministrite nõukogu (AGRIFISH) kohtumisel Brüsselis, kus peamiseks aruteluteemaks on põllumajandusturgude olukord seoses Venemaa sissetungiga Ukrainasse. Euroopa Komisjon annab ülevaate ka Euroopa Liidu ühise põllumajanduspoliitika riiklike strateegiakavade kinnitamise hetkeseisust. Lisaks on päevakavas punktid taimsete valkude kasvatamise potentsiaali suurendamise kohta Euroopas, ülevaade G7 põllumajandusministrite kohtumisest ning biopõhiste väetise kasutamisest.

Ministrit saadavad kohtumisel põllumajandus- ja maaelupoliitika asekantsler Marko Gorban ning välissuhete ja eurokoordinatsiooni osakonna juhataja Peeter Seestrand.

Lisainfot saab Euroopa Liidu Nõukogu veebilehelt.

· Maaeluministeeriumi kalanduspoliitika ja välissuhete asekantsler Siim Tiidemann, kalamajandusosakonna juhataja Ain Soome ning ministri nõunikud Evelin Oras ja Kristiina Viks osalevad Riigikogu maaelukomisjoni veebiistungil, kus arutatakse kalapüügi individuaalkvootidele ülemineku reeglite muudatusettepanekute koostamise ja parlamendile esitamise ajakava.

Teisipäev, 22. märts

· Maaeluminister Urmas Kruuse osaleb valitsuskabineti väljasõiduistungil Narvas ja seejärel on plaanis kohtumised kohalike ettevõtjate ja põllumeestega.

Neljapäev, 24. märts

· Kell 10 osaleb maaeluminister Urmas Kruuse Vabariigi Valitsuse istungil ja kabinetinõupidamisel.

Reede, 25. märts

· Kell 11 avab maaeluminister Urmas Kruuse Jõgeval Sadala rahvamajas konverentsi "Uue perioodi võimalused maaelu arenguks". Maaeluministeeriumi põllumajandus- ja maaelupoliitika asekantsler Marko Gorban tutvustab Euroopa Liidu ühise põllumajanduspoliitika strateegiakava suundi uuel perioodil ning põllumajanduspoliitika osakonna valdkonnajuht Janeli Tikk räägib investeeringutoetustest aastatel 2023-2027.

· "Mahepõllumajanduse edendamise tegevuskava 2023-2030" väljatöötamise raames kohtub mahetoodete tarbimise edendamise ja tarbijate teadlikkuse suurendamise töörühm. Töörühmas osalevad mahepõllumajandustootjad ja -töötlejad, valdkondlikud liidud ning omavalitsuste esindajad.



Allikas: Maaeluministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.