Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tegevusrühmad saavad taotleda toetust LEADER uue eelarveperioodi strateegiate ettevalmistamiseks (2022-03-16 08:57:13)

Maapiirkondade tegevusrühmad saavad alates 15.03.2022. a. esitada taotlusi LEADER kohaliku arengu strateegia 2023-2027 ettevalmistamise toetuse saamiseks.Taotluste vastuvõtt toimub e-PRIA kaudu kuni 4. aprillini.

LEADER kohaliku arengu strateegia 2023-2027 ettevalmistamise toetuse kaudu toetatakse nii olemasolevaid kui ka uusi LEADER tegevusrühmi oma piirkonna strateegiate ettevalmistamisel.

PRIA arengutoetuste osakonna teenuste juht Piret Ilves ütleb: "Euroopa Liit toetab ka uuel eelarveperioodil kohalike kogukondade tegemisi ja väikeettevõtlust maapiirkondades. Hea meel on öelda, et ka tegevuspiirkonna elanikel on võimalus strateegia koostamise protsessis aktiivselt osaleda ja kaasa rääkida. Täpsema info saamiseks soovitame pöörduda oma piirkonna tegevusrühma poole."

Toetust antakse kohalikele LEADER tegevusrühmadele oma piirkonna arengustrateegiate koostamiseks. Uued strateegiad peavad olema PRIAle esitatud hiljemalt 31. märtsiks 2023.

Toetuse eelarveks on Maaeluministeerium eraldanud veidi üle 1,8 miljoni euro.

Toetuse sisu ja taotlemise tingimuste kohta saab täpsemalt lugeda PRIA kodulehelt. Taotlejad saavad abi küsida helistades PRIA investeeringutoetuste infotelefonil 7377 678.



Allikas: Põllumajanduse Registrite ja Informatsiooni Ameti pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.