Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti nädalavahetuse sündmused (2022-03-08 08:21:08)


Möödunud nädalavahetusel registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 100 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 38 varavastast kuritegu, sealhulgas 22 vargust (kolm eluruumidest; kolm sõidukitest). Lähisuhtevägivalla teateid oli 154. Registreeriti neli inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai viga neli inimest. Tabati 45 alkoholi- ja 12 narkojoobes sõidukijuhti. Alkoholijoobes juhi süül toimus 1 liiklusõnnetus.

Piirilt saadeti tagasi kümme inimest ja Eestist saadeti välja üks inimene.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

4. märtsil teatati, et 34-aastane mees lõi Põhja-Tallinnas Kopli tänaval oma elukaaslast, 44-aastast naist ja tekitas talle kehavigastusi. Politseinikud pidasid mehe kinni.

5. märtsil teatati, et Mustamäel Mustamäe teel korteris ründas 62-aastane mees talle tuttavat 37-aastast meest noaga. Kannatanu õnneks oluliselt viga ei saanud. Mõlemad osapooled olid konflikti ajal alkoholijoobes. Politseinikud pidasid ründaja kinni.

5. märtsil teatati, et Mustamäel Ehitajate teel korteris tekkis konflikt 40-aastase mehe ja tema 30-aastase abikaasa vahel. Mõlemad osapooled olid alkoholijoobes. Konflikti juures viibisid ka alaealised lapsed. Politseinike sekkudes otsustasid osapooled, et mees läheb ööseks sõbra juurde.

5. märtsil teatati, et Kristiines Püü tänaval korteris ründas 44-aastane mees oma abikaasat, 44-aastast naist. Konflikti juures viibis ka alaealine laps. Kiirabi toimetas naise haiglasse ja politseinikud pidasid mehe kinni.

5. märtsil teatati, et Kesklinnas Tehnika tänaval lõi 58-aastane mees esmalt 62-aastast meest ja seejärel 46-aastast naist. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

6. märtsil teatati, et Lasnamäe Kivila tänava kortermaja korteris lõi 43-aastane mees oma elukaaslast, 34-aastast naist. Politseinikud pidasid mehe kinni.

6. märtsil sai politsei teate, et Põhja-Tallinnasse suunduvas bussis lõi seni tuvastamata inimene 63-aastast meest.

6. märtsil teatati, et Põhja-Tallinna Randla tänava kortermaja korteris toimus konflikt 63- ja 67-aastase mehe vahel.

6. märtsil teatati, et Lasnamäel Mahtra tänaval lõi seni tuvastamata inimene terava esemega 38-aastast meest ja ta toimetati abi saamiseks haiglasse.

Vargused

4. märtsil teatati, et Põhja-Tallinnas Heina tänaval varastati sõiduautost akna lõhkumise kaudu erinevaid esemeid. Kahju on umbes 300 eurot.

4. märtsil teatati, et Kristiines Mustamäe teel varastati sõiduauto salongist akna lõhkumise kaudu kaks katalüsaatorit koguväärtusega 400 eurot.

5. märtsil teatati, et Mustamäel Tervise tänaval on sisse murtud ehitussoojakusse ja varastatud erinevaid tööriistu. Tekitatud kahju ligi 3000 eurot.

6. märtsil teatati, et Kristiines Endla tänaval lõhuti sõiduauto aken ja varastati isiklikke esemeid. Kahju on 1000 eurot.

Kelmused

4. märtsil alustati menetlust selles, et Tallinnas elava naise kontolt on tema teadmata tehtud ülekandeid kogusummas 275 eurot.

4. märtsil alustati menetlust selles, et Tallinnas elav naine leidis internetist tööpakkumise ja sisestas lepingu sõlmimiseks oma Smart-ID PIN-koodid. Hiljem avastas kannatanu, et tema pangakontolt on tehtud ülekandeid tundmatutele pangaarvetele kogusummas 500 eurot.

Harjumaa

Kehalised väärkohtlemised

6. märtsil teatati, et Maardu Kütte tänava kortermaja korteris löödi 45-aastast meest.

6. märtsil sai politsei teate Saue valda, kus 54-aastane mees lõi enda elukaaslast, 54-aastast naist. Politseinikud pidasid mehe kinni.

Vargus

4. märtsil alustati menetlust selles, et Raasiku vallas Aruküla alevikus varastati korterist erinevaid isiklikke esemeid. Kahjusumma on 340 eurot.

Piiriturvalisus

4. märtsil saabus Istanbulist Tallinna lennujaama 2001. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanik. Mehel puudus Schengeni viisa või elamisluba, mistõttu väljastati talle sisenemiskeeld ning ta lendas 5. märtsil tagasi Istanbuli.

4. märtsil saabusid Istanbulist Tallinna lennujaama kaks Usbekistani Vabariigi kodanikku. 1995. aastal ja 1991. aastal sündinud meestele väljastati sisenemiskeeld ning nad lendasid 5. märtsil tagasi Istanbuli.

4. märtsil koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks ja sissesõidukeeld pooleteiseks aastaks 1979. aastal sündinud Kasahstani Vabariigi kodanikule. Mees oli viibinud Schengeni alal ebaseaduslikult 97 päeva ja töötas Eestis ebaseaduslikult.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine

5. märtsil sai politsei väljakutseKambja valla korterisse, kus ühise alkoholi tarbimise käigus lõi 43-aastane mees 68-aastast meest noaga. Kiirabi toimetas kannatanu haiglasse. Politsei pidas lööja kuriteos kahtlustatavana kinni.

Vargus

4. märtsil varastati Tartus Ringtee tänava kaubanduskeskuse hoiukapist juhtmevabad kõrvaklapid, kindad ning erinevad vääringus kinkekaarte. Kahju on 300 eurot.

Valgamaa

Kehalised väärkohtlemised

6. märtsi õhtul puhkes Valgas Laia tänava korteris ühiselt alkoholi tarvitanud meeste vahel tüli, milles sai viga 49-aastane mees. Meedikud andsid talle esmaabi. Politsei pidas lööja kinni.

6. märtsil löödi Valgas A. Neulandi tänavakaubanduskeskuse juures 15-aastast noormeest, kes pöördus tervisekontrolliks traumapunkti. Politsei pidas asjaolude selgitamiseks kinni neli noormeest. Juhtunu üksikasju uurib politsei kriminaalmenetluses.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

Politsei sai teate, et 6. märtsil lõi 60-aastane naine Kohtla-Järvel Kalevi tänava korteris oma elukaaslast noaga. Politsei pidas naise kahtlustatavana kinni. Juhtunu asjaolud on selgitamisel.

Politseile teatati, et 5. märtsil lõi 45-aastane mees Kohtla-Järvel Kalevi tänava korteris oma elukaaslast. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Politsei sai teate, et 4. märtsil lõi 49-aastane mees Narva-Jõesuus oma elukaaslast.

Politseile teatati, et 4. märtsil lõi 55-aastane mees Narvas Kandelaste prospektil 51-aastast naist.Juhtunu asjaolud on selgitamisel.

Politsei sai teate, et 4. märtsil ründas 36-aastane naine Jõhvis Nooruse tänava korteris oma abikaasat, tekitades talle kehavigastusi.Juhtunu üksikasju selgitab politsei alustatud kriminaalmenetluses.

Politseile teatati, et 4. märtsil lõi 59-aastane mees Sillamäel bussijaama hoones temale tuttavat 42-aastast meest.

Politsei sai teate, et 4. märtsil lõi 36-aastane mees Narvas Tallinna maantee korteris oma abikaasat. Juhtunu asjaolud on selgitamisel.

Politseile teatati, et 4. märtsil lõi 56-aastane mees Kohtla-Järvel Estonia puiestee korteris oma abikaasat. Juhtunu üksikasju selgitab politsei alustatud kriminaalmenetluses.

Politsei sai teate, et 4. märtsil lõi 42-aastane mees Narvas Tiimanni tänava korteris oma endist elukaaslast. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni. Juhtunu üksikasju selgitab politsei alustatud kriminaalmenetluses.

Vargus

Politseile teatati, et 4. märtsil varastati Jõhvi vallas Sompa külas elumajast tööriistu. Kahju on ligikaudu 1500 eurot.

Piiriturvalisus

Ajavahemikul 4.-6. märts kontrollisid piirivalvurid Narva-1 piiripunktis 38 Venemaa kodanikku, 4 Valgevene Vabariigi ja ühte Moldova kodanikku, kel puudus seaduslik alus Eestisse sisenemiseks. Nad suunati tagasi Venemaale.

4. märtsil kontrolliti Ida prefektuuri Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemisel kahte Venemaa Föderatsiooni kodanikku, kellel puudus kehtiv viisa või elamisluba. Välismaalastele kehtestati sisenemiskeeld ning nad suunati tagasi Venemaale.

5. märtsil kontrolliti Ida prefektuuri Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemisel kahte Venemaa Föderatsiooni kodanikku, kellel puudus kehtiv viisa või elamisluba. Välismaalastele kehtestati sisenemiskeeld ning nad suunati tagasi Venemaale.

5. märtsil kontrolliti Ida prefektuuri Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemisel 1958. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikku, kellel puudus kehtiv viisa või elamisluba. Naisele kehtestati sisenemiskeeld ning ta suunati tagasi Venemaale.

5. märtsil avastati Narva linna piirivööndis lendamas mehitamata õhusõiduk. Droonilennutaja ei olnud teadlik, et Eesti Vabariigis ei tohi ilma Transpordiametiga kooskõlastuseta ja PPA-d eelnevalt teavitamata piirivööndis mehitamata õhusõidukit lennutada. Isikule tehti suuline hoiatus.

6. märtsil kontrolliti Ida prefektuuri Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemisel 1992. aastal sündinud Valgevene Vabariigi kodanikku, kellel puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi. Mehele koostati sisenemiskeeld ja ta suunati tagasi Venemaale.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine
6. märtsil sai politsei teate, et Tori vallas lõi keskealine naine enda elukaaslast 36-aastast meest, kes sai viga. Politsei pidas naise kuriteos kahtlustatavana kinni.

Vargus
5. märtsil teatati, et Põhja-Pärnumaa vallas on kinnistul täpselt tuvastamata ajal sisenetud kõrvalhoonesse, kust esialgsetel andmetel varastati sadul koos jalustega ja diislikanister. Täpne kahju on selgitamisel.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.