Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2022-02-16 08:26:04)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 73 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 36 varavastast kuritegu, sealhulgas 19 vargust (üks eluruumidest; kaks sõidukitest). Lähisuhtevägivalla teateid oli 28. Registreeriti kaks inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada kolm inimest. Tabati kaheksa alkoholijoobes sõidukijuhti.

Piirilt väljastati viis sisenemiskeeldu ning Eestist avastati neli riigis ebaseaduslikult viibivat inimest.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

14. veebruaril teatati, et Põhja-Tallinnas Kalaranna tänaval lõi mees talle tuttavat 29-aastast meest.

14. veebruaril teatati, et Lasnamäel Pae tänaval korteris löödi 42-aastast meest. Kiirabi toimetas kannatanu tervisekontrolliks haiglasse. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

14. veebruaril teatati, et Lasnamäel Mustakivi teel korteris lõi 42-aastane mees oma elukaaslast, 41-aastast naist. Politseinikud pidasid mehe kinni.

14. veebruaril teatati, et Haaberstis Päevalille tänaval korteris lõi 47-aastane mees oma elukaaslast, 42-aastast naist korduvalt. Mõlemad osapooled olid alkoholijoobes. Politseinikud pidasid mehe kinni.

Kelmused

10. veebruaril teatas kannatanu, et oli saanud jaanuaris sõnumi, mis sisaldas SEB pangalinki ja paluti selle kaudu siseneda, mille mitte tegemise korral lubati pangakonto sulgeda. Mees sisestas enda Smart-ID koodid ning avastas, et tema pangakontolt on tehtud ülekandeid 3500 euro ulatuses.

10. veebruaril pöördus politseisse 48-aastane naine, kellele helistas väidetavalt Google spetsialist ja väitis, et avaldaja meilikonto on pahavaraga nakatunud. Lisaks mainiti kõnes, et keegi üritab naise nimele võtta laenu Bandorast. Seejärel ühendati kõne ühe panga operaatoriga, kes kahtlaste tehingute blokeerimiseks palus avaldajal edastada internetipanga kasutajatunnus ja sisestada PIN koode, mida ta ka vastavalt juhistele tegi. Kannatanu avastas, et tema pangakontolt teostati kaardimakse summas 331,00 eurot saajale Soft Gold Tallinn ning ülekanne summas 750,00 eurot kontole Trustly Group AB nimele. Kelmusega tekitatud kahju 1081,00 eurot.

Juhtum piiril

14. veebruaril kontrolliti Tallinna Vanasadmas 35-aastast Austraalia kodanikku, kes on viibinud Schengeni viisaruumis 411 päeva seadusliku aluseta. Mehele määrati rahatrahv, koostati lahkumisettekirjutus ning kohaldati sissesõidukeeld kolmeks aastaks.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Omastamine

5. veebruaril omastati Tartus taksosse unustatud iPhone nutitelefon. Kahju on 300 eurot.

Piiriturvalisus

14. veebruaril koostati Lõuna prefektuuris lahkumisettekirjutus 38-aastasele Ukraina kodanikule, kes oli viibinud Eestis 24 päeva seadusliku aluseta. Mehele kohaldati sissesõidukeeld kümneks kuuks

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Tapmine

14. veebruaril sai politsei teate, et Kiviõli linnas Aasa tänaval tapeti tüli käigus 59-aastane mees. Politseinikud pidasid 23-aastase mehe kahtlustatava kinni. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab kriminaalmenetlus.

Kehaline väärkohtlemine

14. veebruaril sai politsei teate, et Jõhvis Narva maanteel asuvas korteris löödi konflikti käigus 25-aastast naisterahvast ja tekitati talle füüsilist valu. Politsei pidas 31-aastase mehe kahtlustatavana kinni. Täpsemaid üksikasjad selgitab politsei kriminaalmenetluses.

14. veebruaril sai politsei teate, et Narvas Gerassimovi tänaval lõi tüli käigus 35-aastane mees 39-aastast meest ja tekitas talle füüsilist valu. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni. Täpsemaid üksikasjad selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Kelmus

Politseile teatas Kiviõlis elav 44-aastane naine, et 11. veebruaril helistati talle võõralt numbrilt ja tutvustati ennast kui fondi esindajaid kes aitavad pangapetturite ohvriks langenud inimesi. Naine laadis vestluse ajal enda arvutisse AnyDesk programmi ja tema pangakontolt teostati erinevaid ülekandeid summas 6300 eurot. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Piiriturvalisus

14. veebruaril avastas Narva kordoni saanipatrull nõuetekohaselt piiriveekogu infosüsteemis registreerimata mootorsõiduki. Piirivalvurid tegid 1966. aastal sündinud mehele suulise hoiatuse ja selgitasid registreerimiskohustust.

14. veebruaril kontrolliti Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemisel 1985. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikku, kes ei olnud saavutanud vaktsiinidoosi järel maksimaalset kaitset. Naisele koostati sisenemiskeeld ja ta suunati tagasi Venemaale.

14. veebruaril kontrolliti Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemisel 1966. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikku, kelle vaktsineerimistõendi kehtivusaeg oli lõppenud. Mehele koostati sisenemiskeeld ja ta suunati tagasi Venemaale.

14. veebruaril kontrolliti Narva-1 piiripunktis Eestisse sisenemisel1986. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikku, kelle vaktsineerimistõendi kehtivusaeg oli lõppenud. Isikule koostati sisenemiskeeld ja ta suunati tagasi Venemaale.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Raplamaa

Ähvardamine
14. veebruaril teatati, et Kohila vallas ähvardas noormees korduvalt oma lähedasi.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: PPA teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.